News Stiri externe

Super oferta! Vila din Palm Springs a lui Zsa Zsa Gabor, la doar 1 milion de dolari!

Scris de Christian Stan

Zsa Zsa Gabor a murit in urma cu o luna de zile, la varsta de 99 de ani, iar acum proprietatile ei sunt scoase la vanzare. Printre casele care se vand este si vila din Palm Springs, pe care Zsa Zsa a cumparat-o in anii ’70 cu doar 50.000 de dolari. Pretul vilei este acum de 1 milion de dolari.

zsa-zsa-gabor-casa-5

zsa-zsa-gabor

La doar doua ore de condus de Los Angeles, Palm Springs a fost o statiune preferata de numeroase vedete de-a lungul timpului. Printre cei care si-au cumparat case aici se numara si Zsa Zsa Gabor, faimoasa actrita si socialite, care a decedat in urma cu o luna de zile la varsta de 99 de ani.

zsa-zsa-gabor-casa-6

zsa-zsa-gabor-casa-3

zsa-zsa-gabor-casa-1

Fanii si admiratorii actritei au acum sansa de a-i cumpara una dintre proprietati, o vila de vacanta situata in Palm Springs, pentru pretul de 1 milion de dolari.

zsa-zsa-gabor-casa-4

zsa-zsa-gabor-casa-9

zsa-zsa-gabor-casa-2

Casa este micuta, ofera un living spatios cu bucatarie deschisa, un dormitor, o baie si o casuta de oaspeti, iar in exterior are o piscina mare si este situata pe Cahuilla Hills, oferind o panorama de vis asupra desertului si a muntilor.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu

*