ADPM Business Evenimente

Vedetele din Romania s-au reunit pentru a gusta noul Campari tonic

Scris de Alexandru Manea

Vedetele din Romania s-au reunit pentru a gusta noul Campari Tonic. In decorul impunator al Palatului Cesianu–Racovita, intr-o atmosfera cu puternice influente milaneze, evenimentul Campari Tonic a purtat amprenta pasionala, intensa si captivanta a Italiei.

Radu Valcan

Radu Valcan

Când spui Campari gândul te duce direct la sticla elegantă și la culoarea roșie, inconfundabilă, a acestei băuturi. Cu o istorie de peste 150 de ani, fiind distribuit în mai mult de 190 de țări, versatilul Campari este un aperitiv prin excelență și unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume. Rețeta originală, un mix de ierburi și condimente cu arome unice, este folosită până în zilele noastre și este, bineînțeles, secretă, fiind cunoscută de doar trei persoane.

Alina Tanasa, Diana Enciu si Andrei Nourescu

Alina Tanasa, Diana Enciu si Andrei Nourescu

Campari Tonic este cocktailul recomandat celor care își doresc să exploreze latura nonconformistă a Campari, fiind o băutură efervescentă, care surprinde esența Italiei. Cu o rețetă relativ simplă, fiind compus din Campari, apă tonică, multă gheață și o felie de lime, Campari Tonic se adresează atât bărbaților, cât și femeilor, fiind pretextul modern al reuniunilor cu prietenii. Evenimentul Campari Tonic a purtat amprenta pasionala, intensa si captivanta a Italiei si datorita expozitiei de afise publicitare Campari, a recitalului Luciei si a panoului realizat din sticle Campari in editie limitata.

Madalina Gheorghita

Madalina Gheorghita

Ioana Vulpescu

Ioana Vulpescu

Elena Stanciu

Elena Stanciu

Andra Ilias

Andra Ilias

Aleka Sarah Vladareanu

Aleka Sarah Vladareanu

Mihai Stirbu

Mihai Stirbu

PPD team - Raluca Sava, Zoi Pitharouli si Andreea Neagu

PPD team – Raluca Sava, Zoi Pitharouli si Andreea Neagu

Cocktailul Campari Tonic are un gust îndrăzneț, puternic, calibrat de o nota proaspătă și răcoritoare și reprezintă provocarea celor aflați în căutarea unor experiențe inedite. Este cocktailul destinat celor care au un stil de viață dinamic, care apreciază aventura simțurilor într-o lume extravagantă și care pot ține pasul cu moda ajungând să dicteze tendințele. 

Campari Tonic

Cristina Cioran

Cristina Cioran

Recital Lucia

Vedetele prezente la eveniment au petrecut o seara autentic milaneza si s-au declarat extrem de incantate de noua descoperire.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*