Stiri Interne

Valentina Pelinel a implinit 36 de ani. Iata ce cadouri a primit!

Scris de Alexandru Manea

Valentina Pelinel a implinit 36 de ani. Vedeta a primit o multime de cadouri si mesaje de felicitare, insa un singur lucru i-a umbrit bucuria aniversarii. Iata ce declara!

valetina-pelinel2

Valentina Pelinel a implinit 36 de ani

Valentina Pelinel a implinit 36 de ani. Aniversarea s-a suprapus cu ziua in care baiatul ei, Cristian Milan, a implinit 6 luni. Vedeta a fost rasfatata cu multe cadouri, cu buchete imense de flori, insa bucuria aniversarii a fost umbrita de faptul ca iubitul ei, Cristi Borcea, nu a putut fi alaturi de ea.

valentina-copil

„A fost o zi frumoasa, dar nu perfecta. Mi-ar fi placut sa il avem si pe Cristian langa noi. Mi-am dorit de ziua mea ca el sa fie alaturi de noi. Degeaba ai cadouri si nu ai persoana iubita langa tine. Mi-a spus foarte multe lucruri frumoase la telefon. Mi-as fi dorit foarte tare sa imi fie alaturi. Suntem uniti si la bine si la rau. E un barbat puternic. Mi-e foarte dor de el”, a declarat ea la Antena Stars.

flori-valentina

flori-pelinel

Valentina intentioneaza sa se mute in curand in casa imensa a lui Borcea, odata ce procedurile lui de divort s-au incheiat. “Ma mut in casa familiei iubitului meu. Asa e normal, nu? Viitori mei socri chiar ma ajuta cu mutarea. Lucrurile sunt foarte clare, noi suntem uniti. Eu ii consider ca si socrii mei, eu il iubesc pe Cristi foarte mult.”, a adaugat vedeta.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*