ADPM Beauty

Marile trenduri de beauty din 2017

Scris de Emanuel Baran

De la buze „in ceata” la machiaj stralucitor, totul se inscrie in trenduri de beauty pentru 2017. Incepand din 2016, machiajul devine mai puternic, pentru a lasa o amprenta de neuitat.

Pe lista cu trenduri de beauty in 2017 se afla urmatoarele puncte de care ar fi bine sa tineti cont daca va preocupa frumusetea si moda…

Par lung XXL

De la parul lung si drept al surorilor Kardashian la coada lui Beyoncé, se pare ca va fi anul parului tot mai lung. Pentru mai multa inspiratie in acest sens, puteti urmari creatiile hairstylistului Chris Appleton care s-a ocupat de Kim Kardashian, Jennifer Lopez si Ariana Grande.

Buze lucioase

Anul trecut, Pat McGrath a introdus in industria modei si printre impatimitii de trenduri buzele pudrate cu sclipici, iar acest look va continua sa fie fresh in 2017. Tot ce trebuie sa faci este sa iti aplici luciu peste buzele rujate, apoi sa aplici sclipici cu ajutorul inelarului. Este mai usor de realizat si de purtat decat credeti.

Fard pentru pleoapa inferioara

Fardul pentru pleoapa inferioara face parte din trendurile riscante pe care va trebui sa vi le asumati daca vreti sa iesiti in evidenta. Incercati cateva linii stralucitoare sub linia genelor de jos sau ochi de pisica cu susul in jos, pictati cu sclipici.

Buze „in ceata”

Buzele perfect conturate au avut momentul lor de glorie, insa acum e timpul sa renuntati la aceasta regula cu ajutorul buzelor „in ceata”. Puteti imbratisa imprefectiunea prin margini difuze si adaugand mai multa culoare in centrul buzelor cu ajutorul degetelor. Este foarte simplu.

Totul sa luceasca

Pleoapele lucioase raman pe val, insa ochii nu sunt singura parte a fetei care poate beneficia de infrumusetarea cu luciu. De la buzele lucioase la o crema care va oferi pometilor putin luciu tineresc, acum e momentul sa lucim cat mai mult.

Par in valuri

Valurile podoabei capilare sunt deja clasice Insa  hairstylist Anh Co Tran din Los Angeles are o tehnica speciala.

Micropigmentare

Cel mai bun lucru care li se putea intampla sprancenelor de cand Cara Delevingne, prin tehnica micropigmentarii, foloseste un aparat cu microace pentru insera pigment sub primul strat de piele, astfel incat sprancenele sa fie complete non-stop. Tratamentul costa intre 700 si 1.200 de dolari, iar efectul dureaza pana la doi ani.

Sclipici puternic

Artistul MAC senior Regan Rabanal creeaza acest look prin aplicarea unei creme cu sclipici, pudra evidentiatoare si ceva sclipici suplimentar pentru impact sporit.

Machiaj pentru corp

E timpul sa devenim creativi si care sa fie urmatoarea parte a corpului pentru machiaj? Ceafa!

Blond portocaliu

Combinatia perfecta pentru iarna si dupa aceea, blondul portocaliu este noua nuanta care se inscrie in trenduri. Chiar daca pigmentul portocaliu este greu de indepartat, trebuie sa o comiteti.

Despre autor

Emanuel Baran

Scrie un comentariu

*