Stiri Interne

Sorin Brotnei se insoara. Iata cum va fi la nunta

Scris de Emanuel Baran

După mai multe relații tumultuoase, Sorin Brotnei (ex Akcent, actualmente Two) a intrat de trei luni în rândul familiștilor, oficializând relația cu Ramona. Zilele trecute, cei doi au bifat primul eveniment monden si au oferit primele detalii despre cum va fi nunta lor si cati invitati vor avea.

sorin-brotnei-si-sotia-ramona Îndrăgostiții au fost prezenți la inaugurarea unei clinici de înfrumusețare. Cu această ocazie, libertatea.ro a aflat de la Sorin și Ramona cum li s-a schimbat viața după semnarea certificatului de căsătorie.

“Suntem mai legați, fericiți tot timpul, ne dăm explicații, ne scuzăm. Îmi doresc foarte mult să port verigheta, doar că familia ne-a spus că trebuie să fie inelele sfințite, că nu e bine. Și atunci le-am purtat doar la câteva ocazii speciale. Așteptăm să le purtăm de pe 10 iunie încolo. Ne dorim copii”, a spus componentul trupei Two.

Proaspăta lui soție ne-a mărturisit că a fost bine primită în familia lui Sorin și, cum dragostea trece prin stomac, mama artistului i-a predat lecția principală pentru trăinicia mariajului.

Semn că e mulțumit de veleitățile ei culinare, Sorin a simțit nevoia să o laude un pic. “Îmi gătește plăcintă maramureșeană și multe alte mâncăruri de la noi, mâncăruri din astea sănătoase, cu multă grăsime, smântână, a învățat”.

sorin_brotnei-cununie-civila

Deși au programat nunta pentru vara lui 2017, Sorin și Ramona nu au definitivat decât programul artistic și lista de invitați. Pe el îl bate gândul să cânte la petrecere.

“Dacă el cântă, eu cu cine dansez? Sper că nu”, a punctat soția. Se anunță un chef de zile mari pe 10 iunie, întrucât numărul invitaților sare de 200.

“Familiile noastre sunt foarte numeroase și atunci cred că 100  de persoane sunt doar neamuri. Apoi avem prieteni și eu și el “, a declarat Ramona Brotnei. “Eu am 23 de verișori primari, tata are 12 frați, deci mătuși, unchi. Pentru noi e chiar o nuntă restrânsă”, a adăugat cântărețul.

Sorin Brotnei este nascut pe 15 decembrie 1980 (Sagetator) in Baia Mare. Are 1,84 m inaltime, ochii albastri si a lucrat ca model. A absolvit Facultatea de Arte Plastice, sectia Ceramica, Sticla si Metal din Bucuresti.

Despre autor

Emanuel Baran

Scrie un comentariu

*