ADPM Coffee Break Stiri externe

Schimbarile de la Instagram! Iata ce s-a intamplat!

Scris de Alexandru Manea

Instagram a schimbat nu doar algoritmul, din nou, ci si modul in care poti gestiona comentariile si relatia cu followerii. Iata schimbarile care duc reteaua de socializare la un nou nivel!

instagram 3

Instagram a recurs la o serie de schimbari recent menite sa imbunatateasca si mai mult modul de comunicare intre cei care folosesc aceasta retea de socializare. Una din principalele modificari recente ne ajuta sa gestionam comentariile nedorite ce pot veni din partea unor followeri rau-intentionati.

Iata care sunt primele schimbari:

instagram-schimbari-1

1. Poti sa dai like la comentarii, asa cum se intampla de multa vreme, spre exemplu, pe Facebook. Acest lucru vine sa imbunateasca modalitatea de comunicare intre cei care lasa comentarii la aceleasi postari. Instagram spune ca prin aceasta schimbare isi doreste sa incurajeze reactiile pozitive, dar si comentariile interesante.

instagram-schimbari-2

2. Poti selecta ca la anumite postari sa nu se mai poata comenta. Apasa pe „Advanced Settings” inainte sa pui acea postare si alege “Turn Off comments”. Dupa ce ai postat, daca te razgandesti, poti intra la Edit si sa activezi comentariile.

instagram-schimbari-3

3. Poti sa banezi followerii, insa doar la un cont privat. Poti sa elimini followerii nedoriti astfel: intra in lista de followeri, apasa „…” din dreptul conturilor respective si sterge-i. Astfel, ei nu vor mai primi notificari din partea ta.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*