Stiri externe

Pippa Middleton se marita. Sora ei, ducesa Kate, nu va participa la nunta! Iata de ce!

Scris de Alexandru Manea

Pippa Middleton, sora ducesei Kate, se marita. Ea a fost ceruta in casatorie de James Matthews si s-a speculat ca, la nunta, Kate ii va fi domnisoara de onoare. Nu se va intampla acest lucru, insa. Iata de ce!

pippa-middleton-kate-nunta-1

Pippa Middleton a devenit faimoasa in urma participarii la nunta surorii sale, Kate Middleton, cu Printul William.

pippa-middleton-kate-nunta

La acea data, in 2011, Pippa a fost domnisoara de onoare si a uimit pe toata lumea prin rochia sa alba, ce i-a pus in evidenta silueta si… posteriorul. Imaginile cu Pippa Middleton au devenit aproape la fel de raspandite in Mass Media ca si cele oficiale, cu noul cuplu regal.

pippa-middleton-kate

pippa-middleton-logodna-1

La cinci ani de la acel eveniment, rolurile se schimba. Pippa Middleton a fost ceruta de sotie si se va marita in curand cu James Matthews. S-a speculat ca sora ei, ducesa Kate, ii va fi domnisoara de onoare. Din pacate, nu se va intampla acest lucru, intrucat prezenta lui Kate o va eclipsa pe mireasa si nu se va dori acest lucru.

Inelul de un sfert de milion de dolari

52129018 Newly engaged socialite Pippa Middleton leaves her home in London, England on July 21, 2016. The sister of Catherine, the Duchess of Cambridge, announced her engagement to boyfriend James Matthews earlier this week. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876 RESTRICTIONS APPLY: USA/CHINA ONLY

52129010 Newly engaged socialite Pippa Middleton leaves her home in London, England on July 21, 2016. The sister of Catherine, the Duchess of Cambridge, announced her engagement to boyfriend James Matthews earlier this week. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876 RESTRICTIONS APPLY: USA/CHINA ONLY

Pippa Middleton a fost ceruta de sotie si a primit, cu aceasta ocazie, un inel fabulos, cu diamante, a carui valoare se ridica la 260.000 de dolari.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*