ADPM Beauty ADPM Business Lifestyle News

Colectia „D!srupt” dicteaza trendurile in culoare si coafura pentru 2016

Scris de Alexandru Manea

Cei mai buni haistilisti din tara s-au reunit la Bucuresti pentru un eveniment unic: lansarea colectiei D!SRUPT, eveniment organizat de Topline. Cei mai buni profesionisti in domeniu au prezentat propria lor viziune iesita din tipar pentru coafura si moda. Astfel, pentru a crea stilurile colectiei, echipa a trecut peste barierele formei, ale culorii si ale texturii in materie de par.

M_CZ16_V04

Modelele au purtat tunsori spectaculoase, realizate de Simina Cheteles si Raul Tisa, doi dintre cei mai buni haistilisti din Cluj. Au fost indrumati pas cu pas de invitatul special al evenimentului, Agnes Westerman – Goldwell Global Master si parte a Color Zoom Master Team.

Goldwell 7

Goldwell 6

Agnes Westerman este un stilit de renume mondial, cu specializari multiple in tehnici inovative de culoare, lucrand cu revistele glossy si de profil din intreaga lume, dar si cu designeri celebri.   

CRS_3896

Goldwell 3

Goldwell 4

Pentru a crea look-urile pentru acest trend, echipa pur si simplu a “rupt” forma, culoarea si textura  parului. “Distrugerea” acestor trei elemente a largit viziunea pentru o creativitate nebanuita si a oferit stilistilor libertatea de a crea look-uri unice cu ajutorul formelor reinventate, a noilor tehnici de vopsire si texturi infinite.

CRS_3780

Goldwell 2

CRS_3622

Avand ca sursa de inspiratie trendurile din moda, echipa de creatie Color Zoom s-a depasit pe sine pentru a atinge un nou nivel. Impreuna au creat D!SRUPT – o colectie aspirationala de Hair Fashion, care sparge orice tipar conventional si te invita la provocarea suprema a ideilor legate de stil.

CRS_3906

CRS_3938

Evenimentul a adunat sute de specialisti in domeniu, bloggeri de beauty si redactori ai celor mai importante reviste din Romania.

CRS_3985

CRS_3986

CRS_3528

CRS_3563

Astfel, Topline a lansat trendurile 2016 in materie de  culoare, tunsoare, make-up si nail design, care vor fi prezentate in cadrul mai multor seminarii in principalele orase din tara.

Diana Buica Topline

Diana Baicu (Topline) si Agnes Westerman

CRS_3497

Echipa Topline

Topline este lider pe piata din Romania in domeniul distributiei de aparatura si mobilier pentru saloanele de infrumusetare, precum si branduri cosmetice profesionale de lux.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*