Stiri externe

Cum poti face nunta in palatul lui Kate Middleton

Middleton
Scris de Emanuel Baran

Conceptul nuntii de poveste a devenit un fel de cliseu. Insa daca va doriti totusi o nunta princiara, gasirea unui palat real pare o adevarata provocare. Si in acest scenariu, palatul unde locuiesc Kate Middleton si Printul William ar trebui sa fie Sfantul Graal al locurilor de gen.

Va vine sa credeti sau nu, puteti rezerva Palatul Kensington pentru nunta voastra (Nicky Hilton a ales locul pentru nunta ei din 2015, cand a purtat o rochie Valentino). Palatul Kensington este de asemenea disponibil pentru rezervare si pentru o serie de alte evenimente.

Palatul Kensington are o poveste lunga de cand se afla in proprietatea familiei regale britanice. Si chiar daca nunta voastra nu va avea loc in apartamentele lui Kate Middleton si al Printului William sau in acela al Printului Harry, sunt numeroase variante din care sa alegeti, mai ales cand vine vorba de o receptie.

Gradina de sub apa de la Palatul Kensington

Trei dintre gradinile si peluzele Palatului Kensington sunt disponibile pentru nuntile si receptiile in aer liber. Gradinile din partea estica, care pot gazdui 400 de oaspeti, au primit o renovare majora in 2012. Gradina de sub apa, cu o capacitate de 80 de oameni, este de asemenea disponibila. Este orientata in jurul unei fantani centrale si este inspirata dupa  gradina din curtea Palatului Hampton. In final, Peluza Orangery, este cea mai spatioasa, cu o capacitate de 1.000 de oaspeti.

Daca va casatoriti iarna, palatul are patru spatii acoperite. Sala de la intrare poate gazdui pana la 300 de persoane si are o platforma perfecta pentru discursuri. Camera Cupolei este o alta optiune, cu spatiu mai redus. Desi poate gazdui doar 100 de oameni, plafonul pictat este spectaculos. Mai pot fi rezervate Galeria Regelui si Camera de desen a Regelui.

Cand vine vorba de nunti, singurul loc de la Palatul Kensington autorizat pentru astfel de ceremonii este Orangery. (In Anglia, ceremoniile nuptiale trebuie sa aiba loc in lacase de cult sau in locatii civile autorizate. Nu te poti casatori in curtea din spatele casei.)

Peluza construita in 1704 a fost creata ca gradina de iarna pentru Regina Anne, care a dorit sa cultive acolo portocali. Locatia are o lunga traditie in gazduirea petrecerilor regale si a balurilor. Rezervarile pot fi facute pentru un numar limitat de zile sau seri.

Un lucru important pe care trebuie sa il stiti inainte de a rezerva Palatul Kensington este ca va trebui sa folositi unul dintre vanzatorii agreati. Cu 13 firme de catering, sase floristi si doua firme de efecte pirotehnice, ar trebui sa fie totul mai mult decat suficient sa aveti festivitatea dorita.

Despre autor

Emanuel Baran

Scrie un comentariu

*