Stiri Interne

monocult lansează filmul colecției „The Last Khan”

Scris de Emanuel Baran

monocult a lansat pentru acest sezon colecția “The Last Khan”, inspirată din culorile și imprimeurile asiatice, îmbinate cu linii simple, moderne și elegante. Colecția, prezentă deja în magazinul din Bd. Lascăr Catargiu 38, este completată acum de un film care îi are în rolurile principale pe Andi Vasluianu și Michaela Prosan.

Inspirația poveștii ultimului Khan pornește de la celebra imagine a emirului din Bukhara din 1911, o fotografie care a dat frâu liber imaginației designerului monocult, Omar Albitar. De aici a pornit o incursiune în lumea portului tradițional asiatic din secolul XX ale cărui elemente au fost combinate cu tăieturi simple, rezultatul fiind unul contemporan: culori puternice, imprimeuri curajoase, brocart sau piele colorată, accesorizate cu elemente metalice de inspirație military, atât pentru ținute casual, cât și pentru cele de ceremonie.

12-13

Colecția este comunicată, începând de azi, prin primul film de scurt metraj al brand-ului. Andi Vasluianu joacă rolul ultimului Khan contemporan care intruchipează toate trăsăturile bărbatului monocult. Alături de Michaela Prosan ilustrează o poveste de dragoste atemporală, reflectată într-o colecție de amintiri ale cuplului. Lookbook-ul vine în continuarea filmului printr-o serie de imagini punctate de scurte povești. Filmul regizat de Adrian Horobeț nu este nicidecum o expunere explicită a colecției, ci o poveste care induce o stare de spirit, o întoarcere la eleganța clasică din modă și cinematografie.

16-17

Odată cu lansarea filmului “The Last Khan”, monocult anunță și varianta beta a noului site de prezentare www.monocult.clothing, urmând ca de la începutul anului 2017 să fie accesibilă și varianta de shop online.

8-9

Creațiile monocult au design 100% autentic, fiind produse în atelierul propriu dar și în fabrici din România. Calitatea materialelor este adaptată stilului actual de viață al clienților. Una din trăsăturile definitorii ale brand-ului monocult este versatilitatea, demonstrată mai ales prin depășirea graniței dintre zona urbană și cea de ceremonie, produsele împrumutând diferite elemente între ele. Manifestul monocult invită clienții către o descoperire a unui nou stil propriu,
atipic și contemporan. #escapemajority

Filmul “The Last Khan”
Actori: Andi Vasluianu, Michaela Prosan
Regizor: Adrian Horobeț
Director de imagine: Mișu Ionescu
Director de creație: Diana Papuc
Scenariu: Adrian Horobeț, Diana Papuc
Stiliști: Omar Albitar, Ramona Roșu
Make-up Artist: Ioana Oprea
Hair stylist: Akten Ioniță
Echipa monocult: Răzvan Mercan, Vlad Constanda
Fotograf: Andrei Runcanu
Text: Alina Vârlănuță

Despre autor

Emanuel Baran

Scrie un comentariu

*