Star Radar

Modele fotografiate la 25 de metri sub apa, cel mai frumos si mai indraznet proiect fotografic al ultimilor ani!

Scris de Administrator

Benjamin Von Wong, un talentat fotograf din Montreal, a fost protagonsitul unei aventuri de zile mari. Mai exact, a realizat o sedinta foto subacvatica epica, iar unii spun despre ea chiar ca ar fi cea mai interesanta din lume, in ultimii ani.

modele-sub-apa

Cea mai inedita sedinta foto a ultimilor ani fost realizata de Benjamin Von Wong sub apa, in adancuri, iar pentru realizarea ei a fost nevoie de doua modele, 7 specialisti in scufundari si o epava ce dateaza de acum 50 de ani, situata pe fundul oceanului, in Bali.

modele-sub-apa1

Important de mentionat ca Photoshop-ul a fost folosit doar pentru editarea post-productie si ca imaginile sunt cat se poate de reale.

modele-sub-apa2

Se pare ca pregatirea sedintei foto a fost cu mult mai dificila si mai complexa decat s-ar crede privind aceste imagini absolut incredibile. Din pricina conditiilor extrem de periculoase, scafandrii au fost nevoiti sa se ocupe in permanenta de siguranta modelelor, dar si sa-l ajute pe fotograf in munca sa deloc usoara.

modele-sub-apa3 modele-sub-apa4

Superbele rochii pe care cele doua modele le poarta sub apa au fost donate de designeri care, de dragul artei au fost dispusi sa renunte complet la creatiile lor, intrucat acestea au fost iremediabil distruse in timpul sedintei foto.

modele-sub-apa5 modele-sub-apa6

„Munca in echipa – o expresie ce incepe sa capete cu adevarat un sens atunci cand lucrezi la 25 de metri sub apa, iar modelul tau este legat de o epava veche de 50 de ani, conditii extreme in care o mica eroare de calcul s-ar putea termina cu un dezastru”, explica Benjamin Von Wong.

modele-sub-apa7 modele-sub-apa8

Acest proiect indraznet nu doar ca ne bucura ochii, ci demonstreaza ca o echipa de nadejde, o viziune inovatoare si pasiunea nemarginita, toate puse laolalta, pot avea rezultate extraordinare.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu

*