Evenimente Style Radar

Moda romaneasca si arta suprarealista in capitala luxului, Monte Carlo

Scris de Alexandru Manea

Designerul roman Galyna Pinzari si artista Rodica Benintendi au prezentat prima expozitie de moda si arta suprarealista romaneasca in capitala luxului mondial, Monte Carlo.

galyna-monte-carlo-expozitie

Actori, oameni de afaceri, diplomati, printre care si Dr. Constantin Turchina, Consulul Onorific al Romaniei la Monaco, si dl. Antonio Morabito, Ambasadorul Italiei in Monaco, au luat parte la evenimentul prin care au fost puse in valoare creatiile celor doua romance.

galyna-pinzari-rodica-benintendi-expozitie-monte-carlo-3

Galyna Pinzari a completat tablourile realizate de pictorita cu creatii vestimentare de inspiratie romantic, din dantela si catifea, creatii asortate cu flori naturale.

galyna-pinzari-rodica-benintendi-expozitie-monte-carlo-15

Designerul roman Galyna este, de altfel, din ce in ce mai apreciat peste hotare. Discreta din fire, insa deosebit de talentata, creatoarea de moda a castigat o clientela rafinata, din cercuri exclusiviste, ajungand sa imbrace chiar familia regala din Monaco.

galyna-pinzari-rodica-benintendi-expozitie-monte-carlo-112

galyna-pinzari-rodica-benintendi-expozitie-monte-carlo-4

galyna-pinzari-rodica-benintendi-expozitie-monte-carlo-9

Creatiile realizate in atelierul sau din Bucuresti (Str. Ankara nr.7, zona Piata Dorobanti, Bucuresti) sunt cerute si purtate de doamne si domnisoare care pun pret pe eleganta, pe materialele de calitate si pe un croi impecabil. Astfel a ajuns ca, in urma recomandarilor sincere ale clientelor extrem de multumite de produsele sale, Galyna sa devina apreciata si abordata de pasionati de moda si bun gust din strainatate.Nu a durat mult pana cand creatiile sale sa fie purtate de nume importante din Monaco. Si aici ne referim atat la doamnele din inalta societate, cat si la copiii unor familii cu renume din Principat.

Odata cu lansarea unor linii exclusiviste dedicate celor mici, Galyna a fost magulita sa afle ca gemenii Printului Albert de Monaco si ai Principesei Charlene de Monaco, Jacques si Gabriella, i-au purtat creatiile.

copii-printul-albert-monaco-galyna

printul-albert-monaco-galyna

Mai intai, printul Jaques a purtat, la un important eveniment caritabil din Monaco, un costumas alb realizat de Galyna. Acesta i-a fost facut cadou de catre Cecile de Massy, fondatoarea si presedinta Asociatiei Ladies Lunch Monte Carlo.

La evenimentul care a prilejuit implinirea unui an de viata, gemenii Principelui Albert si ai Principesei Charlene de Monaco au fost din nou in centrul atentiei, de aceasta data fetita purtand o superba rochita creata de designerul roman Galyna Pinzari.Colectiile romancei sunt, de cativa ani, in voga pe Coasta de Azur, rochiile semnate de Galyna fiind purtate si de femei de afaceri si de baronese din Monte Carlo.

Galyna-3

Galyna-1

Gabriela Dancau, noul ambasador al Romaniei in Spania, a impresionat placut audienta in cadrul unui important eveniment de la Madrid, inclusiv prin vestimentatia pe care a purtat-o.

A fost vorba de o tinuta superba creata de designerul roman Galyna, o rochie lunga, din dantela albastra, cu maneci lungi pentru a respecta astfel decenta impusa de evenimentul respectiv.

ambasador-rochie-galyna-1

ambasador-rochie-galyna-12

Galyna are o activitate de peste 15 ani in lumea modei. Discreta din fire, in toata aceasta perioada a pus mare accent pe oferirea unor produse de calitate, de o eleganta ce trece proba timpului, cu un puternic aer romantic.

Universul creativ al Galynei se afla in cadrul atelierului sau din Bucuresti, unde, inconjurata de materiale pretioase, de calitate, masini de cusut, dedicata pasiunii sale, vine in sprijinul celor care cunosc si isi doresc eleganta si bunul gust vestimentar.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*