Stiri Interne

Mirela Popa (ex-Stelea), vedeta si in Dubai. I-a cucerit pe straini cu zambetul ei!

Scris de Emanuel Baran

Mirela Popa (ex-Stelea) face primii pași spre a deveni celebră și în Dubai. Vedeta din România s-a stabilit în Emiratele Arabe Unite anul trecut, unde lucrează ca brand manager într-o companie farmaceutică internațională.

mirela-popa-dubai12 Mirela Popa (ex-Stelea) a primit propunerea să fie și imaginea în Emiratele Arabe Unite a brandului de lux elvețian de îngrijire orală Swiss Smile, după ce directorii companiei au descoperit campaniile de modă pe care aceasta le-a derulat în România și peste hotare. Astfel se face că designerul român a semnat contractul de colaborare și a realizat deja o ședință foto spectaculoasă ce va fi expusă anul viitor în Dubai.

“Lucrez de ceva timp ca manager de dezvoltare al brandului elvețian Swiss Smile. Am inaugurat primul magazin de retail din Emirate, situat într-un cunoscut mall din Dubai. De câteva luni căutam un model pentru a deveni imaginea brandului în 2017. Directorii companiei au descoperit însă ședințele foto pe care le-am realizat în România sau pentru Tresor Noir în Gran Canaria, și mi-au propus să fiu eu imaginea Swiss Smile în Emirate”, declară Mirela Popa.
Pentru această ședință foto, Mirela a preferat să lucreze cu echipa ei din România, cea alături de care a derulat campaniile sale de succes de până acum. Fotograf a fost Corina Olaru, make-up artist Alina Brăilescu, iar conceptul și implementarea ședinței foto sunt semnate ADPM PR, prima agenție de Celebrity PR din România.

“Am adaptat conceptul ședinței foto pentru a respecta identitatea brandului dar și stilul și gusturile pieței din Emirate. Ședința foto a durat două zile. Fiecare cadru a necesitat un machiaj elaborat. Am folosit foiță de aur aplicată pe ten și în păr, atunci când am pozat alături de tuburile cu pastă de dinți ce are în compoziție aur. La fel, cristalele strălucitoare pentru a promova pasta de dinți cu particule de diamant. Am avut flori în păr și plante aplicate pe ten pentru pasta de dinți herbal. Am realizat chiar și o construcție cu tuburile și periuțele de dinti din gama Gold, ca o aură strălucitoare. Acest vizual le-a plăcut foarte tare managerilor și va fi pe panourile stradale Swiss Smile anul viitor”, declară Mirela Stelea.

Mirela Popa a absolvit masterul în Olanda, la Maastricht, și, în Dubai, lucrează în prezent ca brand manager într-o companie farmaceutică internațională, care deține și Swiss Smile, o gamă de îngrijire orală exclusivistă, considerată cea mai bună din lume datorită inovațiilor tehnologice.

Spre exemplu, pasta de dinți cu extract de diamant îți albește dinții cu până la 6 nuanțe în doar 45 de zile, iar pasta de dinți ce conține aur vindecă gingiile inflamate și protejează dinții împotriva cariilor. Fiecare pastă de dinți trebuie utilizată împreună cu periuța de dinți ultra soft Swiss Smile, ce conține în jurul 5500 de peri din nailon, în comparație cu 500 sau700 de peri din plastic, câți există într-o periuță de dinți obișnuită.

mirela-popa-swiss-smile

“Nu există în lume produse de îngrijire a dinților mai bune decât cele elvețiene de la Swiss Smile. Sunt mai scumpe decât tot ce există pe piață, însă, dacă vrei ceva care să aibă efect și să nu conțină chimicale, atunci merită să dai 70 de euro pe o pastă de dinți și 20 de euro pe o periuță.  Au, mai nou, un produs minune, lansat recent, un fel de balsam pentru dinți. Îl aplici pe suprafața dintelui, iar pelicula protectoare are efect împotriva petelor de cafea sau de ciocolată. Îl pui dimineața, iar dinții rămân nepătați toată ziua, chiar dacă mănânci sau bei vin roșu”, explică Mirela Popa.

În paralel cu job-ul de brand manager, Mirela este în continuare designer vestimentar. Și-a amenajat un atelier în Dubai și crează rochii elegante ce sunt expuse în buticuri exclusiviste din Emirate.

Mirela Popa (ex-Stelea), a devenit cunoscută în România, în urmă cu cinci ani, când a lansat prima colecție vestimentară Cruise sub brandul Mirela Stelea. A lansat apoi 10 colecții de succes, prin ședințe foto în locații exclusiviste (pe iaht, în avion privat, în muzee, în showroom de mașini de epocă, pe vase de croazieră), a fost premiată pentru succesul ei în industria modei și a apărut pe copertele mai multor reviste ca și femeie de afaceri de succes. Anul trecut, Mirela s-a mutat în Dubai pentru a-și extinde activitatea ca designer vestimentar în Emirate și lucrează acolo și ca brand manager într-o companie farmaceutică internațională.

Despre autor

Emanuel Baran

Scrie un comentariu

*