Recomandarea ADPM Stiri externe

Michelle Obama a pozat pentru Vogue! Iata ce fotografa renumita semneaza coperta!

Scris de Alexandru Manea

Michelle Obama a pozat pentru revista Vogue. Fosta Prima Doamna a Americii a fost fotografiata de cunoscuta Annie Leibovitz. Iata in ce ipostaze inedite a fost pozata si cum arata coperta revistei.

michelle-obama-vogue-1

Michelle Obama a pozat pentru Vogue

Michelle Obama pleaca de la Casa Alba intr-un mod triumfator. Fosta Prima Doamna se bucura de un val imens de simpatie, unii considerand ca are chiar sanse sa castige urmatoarele alegeri prezidentiale, in cazul in care se va decide sa candideze din partea democratilor.

michelle-obama-vogue-5

Reporterul Vogue povesteste intreaga experienta in cel mai mic detaliu, tinand sa sublinieze faptul ca sefa protocolului de primire este prima femeie de culoare care ocupa aceasta functie, iar peretii din incinta Casei Albe sunt decorati, tot in premiera, cu tablouri realizate de o pictorita de culoare.

annie-leibovitz

Fotografa Annie Leibovitz

Mai mult, se mentioneaza faptul ca, pe durata mandatului lui Obama, Casa Alba a capatat o atmosfera mult mai relaxata si mai putin formala decat era in ultimele secole.

michelle-obama-vogue-3

Bucatarul sef al Primei Doamne este tot o femeie, de origini asiatice, pe nume Cristeta Comerford, ea pregatind inaintea sedintei foto humus cu legume culese din gradina Casei Albe.

Fotografiile realizate de celebra fotografa prezinta exact sentimentul de relaxare si eleganta cu care Michelle Obama si-a trait anii la Casa Alba in calitate de Prima Doamna.

michelle-obama-vogue-2

Annie Leibovitz a realizat, de-a lungul carierei, sedinte foto cu cele mai cunoscute nume din industria showbiz-ului, precum Michael Jackson, John Lenon, Regina Elisabeta a II-a, Demi Moore, Johnny Depp, Sting, Lady Gaga, Angelina Jolie, etc.

adele-annie-leibovitz

angelina-jolie-annie-leibovitz

demi-mooreannie-leibovitz

elisabeta-annie-leibovitz

michael-jackson-by-annie-leibovitz

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*