News

A atras toate privirile cu decolteul ei la Urban Music Awards! Afla despre ce diva este vorba?!

Scris de Christian Stan

A fost invitata de onoare a premiilor BMI Urban Music Awards, desfasurate vineri seara la Beverly Hills. Si-a facut aparitia cu mult timp dupa inceperea evenimentului, a urcat pe scena pentru a primi premiul special Icon Award si a atras atentia tuturor purtand o rochie cu un decolteu generos.

Mariah Carey stie ce trebuie sa faca ca sa atraga atentia si a reusit acest lucru si cu prilejul BMI Urban Music Awards, ceremonie desfasurata vineri seara la Los Angeles.

Cantareata, in varsta de 42 de ani, a atras toate privirile purtand o rochie cu benzi elastice in partea superioara, decoltata, demonstrand ca este inca una dintre cele mai sexy femei din lume.

Mariah a fost insotita la eveniment de sotul ei, Nick Canon, si a urcat pe scena pentru a primi Icon Award, un premiu onorific care i s-a acordat pentru cele 18 single-uri No 1 din cariera si pentru cele peste 200 de milioane de albume vandute pana acum.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu

*