Evenimente

Loredana a sustinut un concert extraordinar la Sala Palatului – VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Loredana a sustinut un concert extraordinar la Sala Palatului. Spectacolul tinut cu sala plina ochi a inclus momente speciale cu invitati surpriza, piese cantate cu o orchestra uriasa si, bineinteles, o prestatie live cum doar artista poate oferi.

loredana-concert-sala-palatului-22

Loredana a sustinut aseara concertul “Sentimente” de la Sala Palatului. A fost un spectacol uimitor, complet, tinut in fata unei sali pline ochi.

Peste 4000 de oameni au asistat la un show complet, in care artista a cantat live impecabil alaturi de o orchestra uriasa, a schimbat mai multe costume impresionante si a avut invitati surpriza, printre care si tenorul italian Alessandro Safina, alaturi de care a cantat celebra ei piesa, “Buna seara, iubite!”, Alex Velea sau Doru Todorut.

In public s-a aflat si tatal artistei, pe care Loredana a tinut sa il salute si sa ii transmita ca il iubeste.

loredana-concert-sala-palatului-91

Loredana a sustinut un concert extraordinar la Sala Palatului  loredana-concert-sala-palatului-21î loredana-concert-sala-palatului-20î loredana-concert-sala-palatului-18

loredana-concert-sala-palatului-alex-velea-18
loredana-concert-sala-palatului-16

Loredana a sustinut un concert extraordinar la Sala Palatului  
loredana-concert-sala-palatului-15î loredana-concert-sala-palatului-14

Loredana i-a adus un omagiu cu compozitorului Adrian Enescu, cel care a descoperit-o si a sustinut-o in anii 80. „Multumesc pentru inspiratie si pentru pueterea de a crede in mine. Multumesc ca mi-ai oferit cel mai frumos cantec din viata mea”, a declarat solista, referindu-se la „Buna seara, iubite”.

Printre piesele surpriza pe care l-a interpretat s-au numarat si „I love Rock’n’Roll”, „Somewhere Over the Rainbow” sau „Smile”.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*