News

Lindsay Lohan, epuizata dupa ce a muncit 84 de ore in patru zile!

Scris de Christian Stan

Cand ambulanta a fost chemata de urgenta, vinerea trecuta, la Ritz Carlton Hotel din Beverly Hills pentru ca Lindsay Lohan a fost gasita inconstienta, fanii actritei s-au temut ca aceasta a decedat. Din fericire, Lindsay a suferit o cadere de calciu pe fondul epuizarii excesive. Aceasta a muncit 84 de ore in ultimele patru zile.

Se pare ca la Hollywood lumea se panicheaza din orice, iar ambulanta a fost chemata imediat la hotelul Ritz Carlton din Beverly Hills in cursul zilei de vineri, pentru ca actrita Lindsay Lohan nu a raspuns atunci cand cineva i-a batut la usa.

Persoana care a fost trimisa sa vada in ce stare se afla actrita a chemat repede ambulanta atunci cand aceasta nu a raspuns, iar sosirea medicilor a creat panica la Hollywood, aparand zvonuri cum ca Lindsay a fost gasita inconstienta in camera ei de hotel si a fost dusa de urgenta la spital.

In realitate, actrita era doar epuizata dupa ce filmase 84 de ore in ultimele patru zile, actrita punand astfel punct filmarilor la pelicula „Liz&Dick”. Lindsay filmase toata noaptea de joi si ajunsese in camera ei de hotel vineri dimineata, in jurul orei 20.00.

Dupa ce medicii au consultat-o si s-au convinsa ca actrita nu a patit nimic, acestia au plecat, iar Lindsay a reintrat repede in programul ei normal.

„Aveti grija! Dupa ce lucrati 84 de ore in patru zile s-ar putea sa lesinati de extenuare si sa va treziti cu 7 medici la usa. Din fericire, erau toti draguti. Altfel, as fi fost tare dezamagita”, a scris Lindsay Lohan pe contul ei personal de Twitter.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu

*