ADPM Health

Kinga Sebestyen a facut Kangoo Jumps cu sute de moldovence

Scris de Alexandru Manea

Kinga Sebestyen a incheiat turneul national Kangoo Jumps Slabeste sanatos cu trei evenimente derulate in Iasi, Radauti si Botosani, ocazie cu care a invatat sute de participante cum sa slabeasca si cum sa obtina un posterior mai ferm.

radauti1

Moldovencele au facut sport alaturi de Kinga, mai exact, sesiuni de Kangoo Jumps, care le-au ajutat sa arda peste 1200 de calorii si sa isi tonifieze musculatura intregului corp. In special cea a fesierilor, prima grupa de muschi ce beneficiaza de efectele pozitive ale Kangoo Jumps.

Participantele s-au inscris la sesiunile de Kangoo Jumps tinute de Kinga Sebestyen in dorinta de a intra intr-un program ce le va ajuta sa slabeasca pana la Sarbatorile
de iarna.

Timp de 90 de minute au sarit pe ghetele cu arcuri si au respectat coregrafia realizata de Regina Kangoo. Interesant este ca printre participanti s-au aflat si barbati, dar si un copil de numai sase ani. Este cunoscut faptul ca se poate face Kangoo Jumps la orice varsta.

radauti2

“De la 4 la 90 de ani toata lumea poate sa faca Kangoo Jumps. Ghetele au marimi pornind de la 31 si pana la 48. In functie de varsta, dar si de greutate, instructorul acreditat stie sa regleze arcul ghetelor pentru a fi potrivit celui care le poarta. Avem astfel rezultate rapide, vizibile la slabire si tonifiere mai ales la picioare, abdomen, muschii fesieri, detoxifiaza si elimina celulita. Fiind un antrenament cardio, ardem grasimile rapid,eliminand toxinele din corp intr-un mod usor si placut La copii, ghetele Kangoo Jumps imbunatatesc echilibrul, orientarea in spatiu, coordonarea, simtul ritmului, postura corpului, autocunoasterea si jocul in grup. Ajuta la prevenirea obezitatii la copii si la combaterea stresului. Recomand sa lucrati numai instructori acreditati, cu diploma internationala”, declara Kinga Sebestyen.
Regina Kangoo a tinut in ultima luna evenimente in in toata tara, facand sport laturi de peste 1500 de oameni din Baia Mare, Arad, Timisoara, Brasov, Targu Mures, Bucuresti, Radauti, Iasi si Botosani. In perioada urmatoare, Kinga va duce turneul Kangoo Jumps Slabeste sanatos si peste hotare, in Italia, Spania, Ungaria, Bulgaria si Serbia.

radauti3

Cei care vor sa slabeasca pentru sarbatorile de iarna, dar si dupa Craciun si Revelion, pot participa la aceste sesiuni de Kangoo Jumps, urmand ca apoi sa continue seria de antrenamente, de trei ori pe saptamana, timp de trei luni, fiind monitorizati de antrenorii acreditati.

Mai exact, vor fi trei sesiuni a cate 90 de minute de sport in fiecare saptamana, urmand ca, dupa cele 39 de clase, sa slabeasca si sa aiba in minus 3 marimi la haine.

“Kangoo Jumps slabeste sanatos” este o noua disciplina de slabit si de tonifiat corpul pe care Kinga Sebestyen o lanseaza dupa deja celebra Fat Burning de acum trei ani, prin care a reusit sa slabeasca mii de oameni din tara si de peste hotare.
Participantii se pot inscrie in program cu propriile ghete Kangoo Jumps, ori le pot inchiria. Mai multe detalii despre programul “Kangoo Jumps slabeste sanatos” pot fi aflate pe www.kangooclub.ro.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*