Stiri Interne

Jojo isi face injectii in burta. Iata de ce sufera vedeta gravida in luna a noua!

Scris de Alexandru Manea

Jojo este gravida in luna a noua si se pregateste sa devina mama pentru a doua oara. Din pacate, actrita se confrunta cu probleme de sanatate si este nevoita sa isi faca injectii in burta. Iata ce s-a intamplat!

jojo-gravida-2

Jojo se confrunta cu probleme de sanatate. Actrita este insarcinata in luna a noua si se pregateste sa devina mama pentru a doua oara. Bucuria venirii pe lume a celui de-al doilea copil este umbrita de problemele de sanatate cu care se confrunta de ceva timp. Mai exact, are hipotiroidie si trombofilie. Astfel, este nevoita sa urmeze tratament si sa isi faca si injectii anticoagulante in burta.

”Am aflat la un moment dat ca sarcina mi-a declansat niste probleme cu tiroida, care nu a mai facut fata de aceasta data ( hipotiroidie) si tot in urma unor analize efectuate pe partea de inceput am aflat ca am trombofilie. Am inceput asadar medicatia corespunzatoare atat pentru o problema cat si pentru cealalata. Tiroida nu m-a speriat asa de tare desi da in mod clar tot felul de stari neplacute, insa trombofilia mi-a creat multe nopti nedormite…

jojo-gravida

Am intrat de ceva vreme pe injectii cu anticoagulant. Nu credeam ca voi reusi vreodata sa imi fac singura o injectie. Insa am reusit. Am avut un prag la un moment dat cand eram pe cale sa bag pentru prima data acul sub pielea de pe burtica. Insa am tras aer in piept si am facut-o. Noroc ca acele sunt subtiri. Am tot citit pe internet ca in burta nu doare. Nu e propriu zis o durere insa cel putin pe mine, ma ustura tare”, a povestit Jojo pe blogul ei.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*