Stiri Interne

Jojo a nascut. Iata ce nume rar a ales pentru fetita ei!

Scris de Alexandru Manea

Jojo a nascut ieri. Vedeta, pe numele ei real, Catalina Grama, a adus pe lume o fetita. Este al doilea copil al sau si primul pe care il are cu actorul Paul Ipate. Iata ce nume rar a ales pentru fetita ei!

Jojo a nascut. Vedeta a adus pe lume o fetita. Este primul copil pe care il are cu actualul ei partener, Paul Ipate. Jojo mai are un baiat, in varsta de cinci ani, din casnicia anterioara cu Ionut Grama.

Vedeta a ales ca fetita ei sa poarte numele Zora Maria, primul prenume fiind unul rar intalnit in Romania.

Cum arata Jojo in luna a noua de sarcina

„Zanuta noastra a venit pe lume! Astazi s-a nascut Zora Maria Ipate si lumea a zambit primind-o in bratele sale. Eu si Paul ne simtim binecuvantati si fericiti ca totul a fost bine si lin si ca ne putem strange in sfarsit in brate minunea de fetita. Le multumim din toata inima tuturor celor ce ne-au fost alaturi in acest moment plin de emotie. (…) Zora e delicata ca Degetica si cuminte asa cum numai pruncii din povesti sunt. A luat nota zece si domnul doctor Catalin Haiduc spune ca merita chiar zece cu felicitari! Nu stiu cum va pot descrie totul mai bine in cuvinte! Stiu doar ca simt ca si cand cerurile s-au deschis azi si ne-au invaluit in cea mai frumoasa si calda lumina”, a scris actrita pe pagina ei de socializare.

Despre autor

Alexandru Manea

1 comentariu

Scrie un comentariu

*