News Stiri externe

J.Lo si Drake, noul cuplu monden! Cum au reactionat Marc Anthony si Rihanna?

Scris de Christian Stan

J.Lo l-a uitat pe Casper Smart, iar Drake pe Rihanna. J.Lo si Drake formeaza cuplul inceputului de an, iar zvonurile despre relatia amoroasa au fost intarite dupa ce cuplul a fost pozat luand cina la Nobu in Malibu zilele trecute.

drake-jlo-new-years-eve

J.Lo si Drake au confirmat idila cu aceasta fotografie, postata in seara de Anul Nou.

Formeaza cuplul anului 2017, iar relatia amoroasa dintre ei a inceput de mai bine de o luna. Primele speculatii au aparut dupa ce Drake a luat parte la doua concerte pe care J.Lo le-a sustinut la Planet Hollywood din Las Vegas in luna Decembrie, amandoi postand atunci fotografii pe retelele de socializare.

jlo-drake-2

In luna decembrie, Drake a asistat la doua concerte ale lui J.Lo in Las Vegas

Fanii au luat foc atunci cand J.Lo a postat o fotografie cu Drake in noaptea de Anul Nou, confirmand astfel idila amoroasa. Zilele trecute, J.Lo su Drake au fost pozati la cina, la restaurantul Nobu din Malibu.

jennifer-lopez-drake-2

Drake si J.Lo au luat cina zilele trecute la Nobu, in Malibu

Pe de alta parte, se zvoneste ca fostul sot al lui J.Lo, Marc Anthony, incearca acum sa-si recucereasca fosta sotie. Acesta nu este speriat deloc de concurenta si crede ca aceasta idila dintre J.Lo si Drake este facuta mai mult de dragul publicitatii.

jennifer-lopez-drake

Pe de alta parte, Rihanna a luat foc cand a auzit ca Drake si J.Lo formeaza un cuplu. Cantareata i-a dat Unfollow lui Drake pe Instagram, starnind astfel un adevarat scandal mass-media.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu

*