ADPM Cool

iPhone 7 cu ecran negru?

Scris de Alexandru Manea

Noul iPhone 7 ar putea avea optiunea ca intreg sistemul de operare sa se deruleze cu un fundal negru, in locul celui alb, cu care publicul s-a obisnuit inca din 2007 de cand a fost lansat primul telefon de acest tip. Iata cum ar arata!

In luna septembrie va fi lansat noul iPhone 7. Pana atunci apar, aproape zilnic, fel si fel se supozitii despre cum vor arata noile telefoane. Chiar si fotografii cu replici ale viitorului model. S-a spus ca iPhone 7 nu va avea multe modificari fata de actualul 6s ori 6splus.

Schimbarile la nivel estetic ar interveni la aspectul camerei, la benzile antenelor de pe spate, ce vor fi mutate la extremitati, ori ca ar urma sa fie lansat un model negru si altul albastru.

iphone-7-negru-1

Cel mai recent zvon sustine ca iPhone 7 ar putea avea optiunea de a rula sistemul de operare pe fundal negru, in locul celui alb, cu care publicul s-a obisnuit inca din 2007 de cand a fost lansat primul telefon de acest tip.

iphone-7-negru-13

iphone-7-negru-2

iphone-7-negru

Zvonul ar putea fi si mai credibil daca iPhone 7 ar avea display de tip OLED. Sunt putine sanse sa se intample acest lucru, in conditiile in care reprezentantii Apple ar declarat ca au de gand sa lanseze acest tip de display abia anul viitor.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*