Stiri externe

Cele mai socante momente de la Golden Globes

Scris de Emanuel Baran

De-a lungul anilor, gala Golden Globes a produs numeroase discursuri dragute, dar si momente socante. Inainte de cea de a 73-a editie, iata cateva episoade memorabile din istoria acestui eveniment.

Socante si jenante, multe dintre fazele memorabile de la Golden Globes implica staruri surprinse pe picior gresit…

Renée Zellweger s-a dus la toaleta chiar cand Hugh Grant o anunta in 2001 ca a castigat premiul pentru Cea mai buna actrita.

Invitata in anul 2001 sa anunte nominalizatii pentru Cea mai buna drama, Elizabeth Taylor a urcat beata pe scena si s-a incurcat in cuvinte, starnind hohote de ras.

Comediantul britanic Ricky Gervais a folosit discursul de deschidere a Gloden Globes 2010 pentru a-i jigni pe Angelina Jolie, Brad Pitt, Charlie Sheen si multi altii. Si mai socant, in 2012 i s-a cerut sa revina pentru a treia oara ca gazda a evenimentului.

Tina Fey si Amy Poehler i-au luat peste picior pe barbatii celebri de la Hollywood. Despre George Clooney s-au amuzat spunand ca a preferat sa plece in spatiu decat sa traiasca langa o femeie de varsta lui. In cazul lui Leonardi DiCaprio, cele doua gazde de la Golden Globes au preferat sa nu spuna o gluma legata de actor, pe motiv ca ar fi „prea murdara”.

Gluma lui Bette Midler din anul 1980.

Discursul incoerent al lui Jaqueline Bisset din 2014, cand a scapat cateva cuvinte vulgare si a parasit scena spunand ca „cel mai bun tratament pentu frumusete este sa uiti totul si sa nu-ti pese de nimic”.

Jack Nicholson a recunoscut in 2003 ca e sub influenta Valiumului. El a castigat premiul pentru Cel mai bun actor intr-o drama si a spus in discurs ca mereu a crezut ca joaca intr-o comedie.

Premiile Golden Globes au fost anulate in anul 2008 dupa ce starurile de la Hollywood s-au solidarizat cu scriitorii aflati in greva si au refuzat sa paseasca pe covorul rosu. Organizatorii au anulat gala si au inlocuit-o cu o transmisiune TV in care au anuntat castigatorii.

golden_globes

Tina Fey s-a adresat haterilor de pe internet, spunand ca atunci cand ai o impresie prea buna despre tine se rezolva intrand online si citind parerile altora despre tine.

Un fel de discurs de „coming out” al lui Jodie Foster din 2013.

Jeremy Renner a complimentat decolteul lui Jennifer Lopez in 2015, spunandu-i vedetei ca are „globurile” la ea.

golden_globes_jennifer_lopez

In 2016, premiile Golden Globes au fost cosmarul celor de la cenzura. Ricky Gervais si Amy Schumer au folosit pe banda rulanta cuvinte vulgare.

Despre autor

Emanuel Baran

Scrie un comentariu

*