Stiri Interne

Gata! Cand divorteaza Andreea Marin!

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin i-a intentat divort lui Tuncay Ozturk in luna octombrie a anului trecut, insa infatisarea de la tribunal nu a avut loc nici pana acum. Iata cand se vor intalni cei doi soti si cand sunt mari sanse sa se dezlege oficial casnicia lor.

andreea-marin-tuncay-aniversare

Andreea Marin i-a intentat divort lui Tuncay Ozturk in luna octombrie a anului trecut. Decizia a surprins pe toata lumea, in conditiile in care, la suprafata, totul parea in regula in casnicia lor.

Vedeta nu a oferit detalii despre motivele care au convins-o sa ia aceasta decizie radicala, insa, din mesajele postate ulterior pe social media si din declaratiile apropiatilor ei, se subintelege faptul ca fizioterapeutul turc si-a schimbat radical atitudinea fata de sotia lui, odata ce a ajuns sa aiba propria afacere in Romania, si chiar ar fi recurs la anumite gesturi deloc firesti intr-o casnicie armonioasa.

andreea-marin-tuncay-ozturk2

Nu se stie, insa, oficial ce s-a intamplat, iar vedeta a tinut ca totul sa se deruleze cat mai discret, desi divortul se va incheia la judecatorie, si nu la notar.

Conform Click, prima infatisare va avea loc pe 13 februarie la Judecatoria Buftea. Sunt sanse mari ca totul sa se incheie chiar in acea zi, fara sa fie necesara o alta infatisare ulterioara. Odata ce se va incheia divortul, vedeta va reveni la numele Andreea Violeta Marin, renuntand la Andreea Violeta Ozturk, asa cum aparea in acte in ultimii trei ani.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*