Cinenews Recomandarea ADPM

Frumoasa si bestia 2017. Iata 9 fotografii din filmul pe care il asteapta toata lumea!

Scris de Alexandru Manea

Frumoasa si bestia se va lansa, ca si film de lung metraj, in primavara anului viitor, rolul lui Belle, fiind interpretat de Emma Watson. Iata 9 fotografii noi din timpul filmarilor, instantanee de basm care ne introduc imediat in atmosfera superba a povestii care ne-a incantat copilaria.

Frumoasa si bestia, in varianta originala – Beauty and the Beast – , se va lansa ca si lung metraj, in primavara anului viitor, mai exact, pe 17 martie. Noul film vine sa recreeze actiunea si atmosfera din superbul basm care ne-a incantat copilaria, varianta lui animata, din 1991, castigand atunci premii importante in industria filmului.

Noul lung metraj o are in rolul principal pe Emma Watson, bestia fiind interpretata de Dan Stevens. In distributie sunt inclusi si Ewan McGregor si Emma Thompson, acestia asigurand insa doar vocile pentru personajele Lumiere (sfesnicul) si Mrs Potts (ceainicul).

Va prezentam noua fotografii superbe din cadrul noului film, ce vin sa ne introduca in atmosfera de basm si sa ne faca sa fim atat de nerabdatori sa vina ziua in care filmul va avea premiera la nivel international.

frumoasa-si-bestia-1

frumoasa-si-bestia-2

frumoasa-si-bestia-3

frumoasa-si-bestia-4

frumoasa-si-bestia-5

frumoasa-si-bestia-6

frumoasa-si-bestia-7

frumoasa-si-bestia-8

frumoasa-si-bestia-9

frumoasa-si-bestia-10

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*