ADPM Coffee Break Stiri externe

Familia lui Donald Trump. Cine se muta la Casa Alba?

Scris de Alexandru Manea

Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii si se va instala in curand la Casa Alba alaturi de o parte din familia sa. Iata cum arata copiii sai si care vor locui in permanenta la Washington.

familia-lui-donald-trump

Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din Statele Unite, spre surprinderea tututor, in conditiile in care toate sondajele o dadeau castigatoare pe Hillary Clinton. Trump se va muta oficial la Casa Alba in luna ianuarie. Omul de afaceri are o familie numeroasa, insa nu toti copiii sai vor locui alaturi de el in vestita locuinta prezidentiala din Washington. Se pare ca Trump se va muta la Casa Alba doar alaturi de sotia lui, Melania, si de baiatul lor cel mic, Barron, in varsta de 10 ani.

Ceilalti copii ai actualului presedinte sunt deja mari si si-au intemeiat deja familiile lor, astfel ca vor locui in casele lor de pana acum si doar isi vor vizita parintele la Casa Alba.
Familia lui Donald Trump

familia-lui-donald-trump-1

Donald Trump are 5 copii si deja 8 nepoti.

1. Donald Trump jr. (38 ani) – din casnicia cu Ivana Trump (fosta Zelníčková). Juniorul este casatorit, la fel ca si tatal lui, cu un fost model, Vanessa, fosta iubita a lui Leonardo DiCaprio

donald-trump-jr

donald-trump-jr-5

2. Ivanka Trump (34 ani) – din casnicia cu Ivana Trump. Este vice-presedinte al The Trump Organization. A absolvit Universitatea din Pennsylvania, si a lucrat si ca model, ca si mama ei, Ivana. Este casatorita cu Jared Kushner, pentru care s-a convertit la iudaism.

ivanka-trump

3. Eric Trump (32 ani) – din casnicia cu Ivana Trump. Este vice-presedinte al The Trump Organization si fondatorul Eric Trump Foundation, ce strange fonduri pentru copiii cu boli terminale din cadrul St. Jude’s Research Hospital. Este insurat cu Lara Yunaska, de profesie antrenor personal

eric-trump

4. Tiffany Trump (22 ani) – singurul copil din casnicia cu cea de-a doua sotie, actrita Marla Maples. Ii place sa cante, sa prezinte moda si duce un stil de viata luxuriant.

tiffany-trump-3

5. Barron William Trump (10 ani) – singuru copil al lui Donald Trump cu actuala lui sotie, Melania Trump (fosta Knauss), nascuta in fosta Yugoslavia. Ca si mama lui, Barron vorbeste fluent slovena. Pustiului ii place sa imbrace costume elegante si sa joace golf alaturi de tatal sau. Recent, a aparut pe coperta revistei People.

barron-trump

Melania Trump

donald-trump-sotie-melania

Sotia lui Donald Trump, Melania, s-a nascut in fosta Yugoslavia, pe teritoriul actualei Slovenia. A fost model si a realizat chiar pictoriale nud si seminud, sedintele foto din tinerete revenind acum in prezent in fata publicului odata ce a devenit noua Prima Doamna a Americii. Melania stabileste si o premiera in istoria Americii: este prima sotie de presedinte nascuta intr-o tara comunista.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*