ADPM Cool Stiri externe Style Radar

Inedit! Esarfa anti-paparazzi! Le scapa pe vedete de blitzuri!

Scris de Ana Kozma

Special pentru vedetele satule sa fie in permanenta urmarite de paparazzi, iar fiecare miscare sa le fie surprinsa in imagini de catre acestia, s-a inventat esarfa anti-paparazzi! Iata cum functioneaza!

esarfa-anti-paparazzi3

Se stie faptul ca vedetele au ajuns la o suprasaturatie atunci cand vine vorba despre paparazzi care le urmaresc la fiecare pas si despre blitzurile orbitoare ale aparatelor de fotografiat cu care acestia le surprind orice miscare.

esarfa-anti-paparazzi1

Ei bine, special pentru celebritati s-a inventat esarfa anti-paparazzi. Ea a fost creata de Saif Siddiqui si are rolul de a le proteja pe vedete de blitzurile nedorite.

Realizata dintr-un material reflectorizant, devine atat de luminoasa “in contact” cu blitzul, incat tot restul fotografiei este complet negru.

esarfa-anti-paparazzi2

Lui Saif Siddiqui i-a venit aceasta idee in anul 2009, insa a fost nevoie de cativa ani de cercetare pentru ca produsul sa fie lansat pe piata.

Cel mai ieftin model de esarfa anti-paparazzi se vinde contra sumei de 268 de dolari, pretul urcand pana undeva aproape de 500 de dolari.

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu

*