Evenimente News Stiri Interne

Ellie White si-a sarbatorit baiatul. Mihaita a purtat costum de Superman si Transformers la petrecere!

Scris de Christian Stan

Mihaita, baiatul lui Ellie White, a implinit patru ani, iar, cu aceasta ocazie, artista i-a organizat acasa o petrecere restransa cu o tematica speciala. Pentru ca este mare fan al seriei Transformers si Superman, parintii lui au avut grija ca si tortul si toata petrecerea sa abunde in detalii de acest tip.

ellie-white-ziua-mihaita-1

Pustanul a purtat, spre exemplu, in prima parte a petrecerii, un costum de Superman. Si-a incordat muschii, a intins pelerina rosie si a alergat alaturi de ceilalti copii in curtea casei. In cea de-a doua parte a petrecerii, Mihaita a imbracat un costum nou, de robot din seria Transformers. Si-a pus casca pe fata si s-a jucat cu pistoalele SF in toata casa alaturi de micutii invitati la petrecere.

ellie-white-ziua-mihaita-6

ellie-white-ziua-mihaita-5

Momentul tortului a fost la fel de special. Ellie White si Doru Tinca, parintii lui, i-au adus un tort personalizat, decorat cu cladiri zgarie nori din New York si avand deasupra o figurina din Transformers.

ellie-white-ziua-mihaita-2

„Mihaita e mare fan Transformers. Stie tot ce se poate despre aceasta serie. La botezul surioarei lui, Maria, spre exemplu, i-am facut o surpriza si i-am adus in camera de hotel personajele din Transformers in marime naturala. Acum a implinit patru ani si tot Transformers a vrut sa aiba la petrecere. Costumul, jucariile si tortul au fost din aceasta serie. A avut invitati copiii cu care este prieten, alaturi de parintii lor, dar si nasii lui. Ne-am jucat impreuna cu totii. Deja am invatat cum se numesc personajele si ce puteri au. Mihaita a primit multe cadouri, in mare parte jucarii si dulciuri, dar si un costum de Superman, pe care l-a purtat la petrecere”, declara Ellie White.

Mihai este baiatul cel mare al lui Ellie White. Artista mai are o fetita, Maria, in varsta de un an si jumatate.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu

*