Stiri Interne

Ela Craciun s-a accidentat si nu mai poate prezenta stirile Antena 3. Iata ce a patit!

Scris de Alexandru Manea

Ela Craciun a inceput anul in forta, transmitand concertul din Piata George Cosbuc la care au participat nume mari din muzica romaneasca precum Delia, Holograf sau Voltaj. In primele zile din 2017, insa, vedeta nu a mai aparut pe sticla pentru a prezenta stirile de la Antena 3. Si nici nu va mai aparea, se pare, in saptamanile ce urmeaza.

ela-craciun-numai-de-bine-1

De vina este un accident pe care frumoasa bruneta l-a suferit recent. Mai exact, in urma unei cazaturi pe gheata, i s-a fisurat una din vertebrele inferioare ale coloanei.

Pe langa durerile pe care trebuie sa le suporte, Ela Craciun urmeaza un tratament medicamentos, va trebui sa ajunga la multe ore de kinetoterapie, iar medicii i-au interzis sa stea mult timp pe scaun pentru a nu ingreuna procesul de recuperare. Asta insemnand ca nu poate petrece mult timp nici pe scaunul din studioul de unde prezinta stirile.

ela-craciun-numai-de-bine

Paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o ieri intrand intr-o clinica medicala unde urmeaza tratamentul de recuperare. A urcat cu atentie scarile, sprijinindu-se de bara de protectie. A petrecut acolo mai bine de o ora. La iesire, bruneta a avut din nou grija sa coboare cu atentie scarile, de teama ca incidentul de acum ceva timp, cand a alunecat pe gheata, sa nu se mai repete.

ela-craciun-spital

ela-craciun-accident

Conform surselor, medicii i-au recomandat cat mai multa odihna. Prin urmare, cel putin doua saptamani, Ela Craciun va sta acasa, departe de pupitrul de stiri, urmand sa revina pe sticla spre sfarsitul lunii, inclusiv cu emisiunea sa de duminca, Numai de bine.

ela-craciun-antena-3

In tot acest timp, se va dedica vietii de familie, va petrece si mai mult timp alaturi de cei doi copii ai sai, si va scrie pe blogul ei, www.elacraciun.ro.

Ela Craciun este prezentatoare de stiri la Antena 3, realizatoarea emisiunii Numai de bine si blogger cunoscut, site-ul sau, www.elacraciun.ro, fiind unul din cele mai citite din Romania, cu peste 1 milion de cititori la activ.

 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*