Style Judgement

Delia poarta hainele Loredanei in concert. Din intamplare sau intentionat?

Scris de Alexandru Manea

Delia a purtat in timpul concertului de la Teatrul National si are in garderoba personala haine si accesorii identice sau care seamana izbitor cu cele ale Loredanei. Coincidenta? Ori isi doreste artista sa starneasca controverse? Iata asemanarile!

loredana-delia-costum

Delia a sustinut luni seara un concert special la Teatrul National, al carui bilete au fost deosebit de scumpe, avand pretul intre 100 si 150 de euro. In cadrul spectacolului, artista a purtat haine de scena ce seamana izbitor cu cele ale Loredanei, artista renumita ani la rand pentru vestimentatiile sale spectaculoase si pentru faptul ca este un adevarat trend setter in Romania. Mai mult, Delia si-a expus recent o parte din dressingul personal pe Instagram, fanii putand astfel admira colectia de haine si accesorii. Printre acestea se afla si o pereche de cizme identice cu cele purtate de

Loredana anul acesta in cadrul renumitului sau concert de la Sala Palatului.

Astfel, Delia a purtat anul acesta un corset asemanator cu cel purtat anul trecut de Loredana in videoclipul “Val dupa val”. Doar culoarea a diferit, Delia optand pentru auriu.

delia-loredana-cizme

Foto: Click

Cizmele Giuseppe Zanotti sunt insa identice. Pe acestea Loredana le-a purtat in cadrul concertului “Sentimente” de la Sala Palatului, iar recent Delia le-a prezentat pe social media ca parte a garderobei sale.

In dressingul Deliei se mai regaseste si o geaca din bucatele de oglinda care se aseamana izbitor cu cea purtata de Loredana la Vocea Romaniei in 2014.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*