ADPM Beauty

Cum se recupereaza dupa nastere Andreea Balan si Amalia Enache

Scris de Alexandru Manea

Andreea Balan si Amalia Enache au devenit pentru prima data mamici in a doua jumatate a acestui an. Vedetele se dedica in aceasta perioada cresterii fetitelor lor, Ella, respectiv, Alma, insa au grija, in paralel, sa si revina la silueta lor de dinainte de sarcina.

amalia-enache-copil

Procesul este mai dificil in conditiile in care amandoua au recurs la operatie de cezariana. In plus, nu orice tratament corporal ori dieta sunt recomandate in perioada in care isi alapteaza copiii.

Tocmai de aceea, vedetele au apelat la cei mai buni specialisti de pe piata in ceea ce priveste metodele eficiente de slabit.

Atat Andreea Balan, cat si Amalia Enache, au discutat cu specialistii de la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette pentru a gasi metodele ideale de a slabi in urmatoarele luni, chiar daca au avut operatie de cezariana si chiar daca alapteaza in aceasta perioada.

andreea-balan-silhouette

Andreea Balan face Guinot TechniSpa, tratamentul care ii remodeleaza corpul prin trei tehnologii: Dubla lipo-aspiratie, Dubla-ionizare si caldura difuza imbunatateste microcirculatia si favorizeaza producerea de colagen, topeste tesutul adipos si ofera o senzatie de confort. Tratamentul reduce in medie cu 1,9 cm din circumferinta coapsei si a soldului, iar in circumferinta taliei reduce in medie cu 2,2 cm.

amalia-enache-silhouette

Amalia Enache face LPG Lipomassage, tratamentul care trateaza celulita si cauzele care duc la formarea ei. Acesta remodeleaza corpul, face drenaj limfatic si rezolva si problema estetica generate de relaxarea cutanata (pielea lasata).

Tratamentele sunt disponibile la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti (Unirii si Dorobanti) – www.silhouette.ro.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*