ADPM Health

Cum s-a ingrasat Carmen Bruma 35 de kilograme la Moscova

Scris de Alexandru Manea

Carmen Bruma s-a ingrasat 35 de kilograme in adolescenta. Dupa ce a castigat concursul Miss Boboc, bruneta a locuit o perioada la Moscova cand si-a dat metabolismul peste cap, fiindu-i ulterior extrem de greu sa slabeasca. Iata ce a facut.

carmen-bruma-grasa-slaba

Carmen Bruma este, de mai bine de zece ani, un etalon in ceea ce priveste silueta impecabila mentinuta prin mult sport si o alimentatie sanatoasa. Lucrurile au stat insa, in cazul ei, cu totul diferit in adolescenta.

Dupa ce a castigat concursul de frumusete Miss Boboc, Carmen a locuit o perioada in Moscova unde, din cauza faptului ca a pierdut controlul alimentatiei zilnice, s-a ingrasat enorm, 35 de kilograme. “Imi dadeam seama ca m-am ingrasat, dar acolo fiind foarte frig, imi schimbasem toata garderoba si nu am simtit ca nu mai intru in lucrurile vechi. Ma simteam rau fizic, aveam senzatia ca ma sufoc”, povesteste Carmen in revista Viva!.

carmen-bruma-costum-de-baie3

carmen-bruma-cristi-pascu--cel- mai-bun-hairstylist-din-romania-1

Dupa ce a constientizat cum si-a distrus silueta, Carmen a trecut la extreme: a inceput sa se infometeze, sa manance foarte putin zilnic, astfel ca metabolismul sau a incetinit foarte mult. Prin urmare, pe langa faptul ca nu se hranea suficient zilnic, odata ce ajungea sa manance mai mult, totul se depunea la loc mult mai repede.

“Ajungi sa mananci trei oua si o frunza de varza si tot ce depaseste aceasta cantitate inseamna ingrasare. Din momentul acela e foarte greu sa slabesti. Dupa ce am facut toate prostiile din lume am inceput sa citesc tot ce-mi pica in mana despre alimentatie. Usor-usor am inceput sa aplic lucrurile de acolo si, dupa destul de mult timp, am reusit sa-mi dau seama ce functioneaza in cazul meu.

Treptat, am reusit sa-mi construiesc o formula care functiona. Apoi m-am apucat de sport. Dar, pentru ca eram foarte slabita, nu mergea sa fac si sport, sa tin si dieta. Asa ca am renuntat la sport, m-am concentrat pe dieta, am dat jos toate kilogramele in plus, dar aratam rau. Lipsea ceva. Abia atunci m-am apucat intens de sport si incetul cu incetul am inceput sa ma modelez”, a adaugat vedeta.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*