ADPM Business

Cum arata cea mai scumpa casa din America

Scris de Alexandru Manea

Cea mai scumpa casa din America este acum de vanzare. Iata cum arata impozanta locuinta, unde este situata, pe ce suprafata se intinde si la cat este evaluata.

cea-mai-scumpa-casa-din-america-1

Cea mai scumpa casa din America este acum de vanzare. Anuntul a fost facut zilele trecute, iar expertii pietei imobiliare de peste ocean sunt nerabdatori sa afle cine va scoate din cont 200 de milioane de dolari pentru a o achizitiona. Pentru ca acesta este pretul cu care a fost evaluata locuinta situata in Holmby Hills din Los Angeles.

Vila este imensa, este inspirata de arhitectura unui castel si se intinde pe o suprafata locuibila de 5250 de metri patrati si construita pe un teren generos ca suprafata. Proprietatea include chiar si o sala de bowling, un cinematograf, un teren de tenis, o crama, un dressing intins pe doua niveluri, un salon de infrumusetare si o parcare pentru … 100 de masini.

cea-mai-scumpa-casa-din-america-4

Vila are 14 dormitoare, 27 de bai si a fost construita in 1988 pentru producatorul de filme Aaron Spelling si sotia lui, Candy, parintii lui Tori Spelling.

cea-mai-scumpa-casa-din-america-2

In 2009, proprietatea a fost vanduta, pentru 85 de milioane de dolari catre Petra Stunt, fiica miliardarului Bernie Ecclestone. Aceasta a renovat-o aproape complet in 2011 folosing marmura alba si neagra, peteri acoperiti cu catifea si o pivnita ce se aseamana cu interiorul unui club.

cea-mai-scumpa-casa-din-america-3

Proprietatea este acum disponibila spre vanzare pentru 200 de milioane de dolari, aproape la fel de mult ca si Playboy Mansion, care insa a fost vandut in august cu 100 de milioane de dolari.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*