ADPM Coffee Break Stiri externe

Cum arata casa lui Donald Trump din New York

Scris de Alexandru Manea

Noul presedinte al Statelor Unite locuieste, de ani buni, alaturi de familia lui, intr-un penthose situat la inaltime, pe 3 etaje, in blocul Trump Tower din New York. O locuinta in care opulenta poate fi considerata cuvantul de ordine. Iata cum arata casa lui Donald Trump

casa-lui-donald-trump-1

Cum arata casa lui Donald Trump din New York

Donald Trump locuieste intr-un penthouse opulent, situat pe trei niveluri, la inaltime, in blocul zgarie nori din New York, denumit Trump Tower. Omul de afaceri care a devenit saptamana aceasta noul presedinte al Statelor Unite a cumparat constructia in anii 70.

casa-lui-donald-trump

Este vorba de o cladire cu 58 de etaje, ce poate fi vizitata de public. La etajele superioare, pe trei niveluri, se afla si locuinta lui Trump, acolo unde a locuit in ultima perioada. Apartamentul spatios a fost amenajat conform gusturilor afaceristului, intr-un stil opulent.

casa-lui-donald-trump-7

Se regasesc fresce, candelabre, marmura, stocaturi aurite, tablouri, detalii ce amintesc de palatele secolului al XVIII-lea si, in special, de Versailles. Cladirea este situata in inima Manhattanului si de la fereastra se poate admira intreaga metropola.

casa-lui-donald-trump-18

casa-lui-donald-trump-17

casa-lui-donald-trump-16

casa-lui-donald-trump-15

casa-lui-donald-trump-14

casa-lui-donald-trump-13

casa-lui-donald-trump-12

casa-lui-donald-trump-11

casa-lui-donald-trump-10

casa-lui-donald-trump-9

casa-lui-donald-trump-8

casa-lui-donald-trump-6

casa-lui-donald-trump-4

In ianuarie insa este de asteptat ca Donald Trump sa se mute, alaturi de sotia lui, Melania, si de fiul lor, Barron, la Casa Alba, in Washington.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*