Evenimente

Cum a fost la Delia’s Winter Wonderland, concertul Deliei de la Teatrul National

Scris de Alexandru Manea

Delia a sustinut aseara la Teatrul National din Bucuresti concertul Delia’s Winter Wonderland. Artista a adus atmosfera sarbatorilor de iarna printr-un show live elaborat. Iata cum a fost la eveniment.

delia5

Cum a fost la Delia’s Winter Wonderland, concertul Deliei de la Teatrul National

Delia a sustinut aseara primul sau spectacol de Craciun. Este vorba de Delia’s Winter Wonderland, un concert special ce s-a derulat la Teatrul National din Bucuresti si ale carui bilete au fost mult mai scumpe decat in mod obisnuit. Spectatorii au platit intre 490 si 690 de lei pentru un bilet si asta deoarece evenimentul s-a dorit a fi unul exclusivist pentru mai putin de o mie de persoane.

delia-concert-3

Au fost primiti la intrare cu sushi, sampanie si cocktailuri, iar dupa eveniment au avut invitatie la after party intr-un club din Centrul Vechi.

delia-concert-2

delia-concert-1

Artista a cantat live alaturi de o orchestra de 40 de persoane, a schimbat nenumarate costume de scena impresionante, aparand in fata publicului precum Craiasa Zapezii. A avut si invitati speciali.

Pe scena si-au facut aparitia Horia Brenciu, Smiley, Dan Bittman.

La un moment dat, Delia si-a surprins fanii cantand la flaut, ea avand la activ studii la acest instrument derulate la Conservator.

Tot ieri s-a anuntat si urmatorul spectacol al artistei de la Sala Palatului, Psihedelia, ce va avea loc in luna martie.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*