Stiri Interne

Supriza! Cu cine prezinta Dan Capatos noul show de la Antena 1!

Scris de Alexandru Manea

Dan Capatos a renuntat la emisiunea “Un Show Pacatos”, dupa opt ani. Prezentatorul va reveni insa pe sticla cu un nou format, un late-night show pe care il va prezenta cu o vedeta descoperita de Pro TV. Iata despre cine este vorba.

dan-capatos-anisia

Dan Capatos a anuntat, in luna decembrie, ca nu va mai prezenta “Un Show Pacatos”, emisiunea de tip tabloid pe care o realiza in fiecare zi a saptamanii la Antena 1, incepand cu 2008. Capatos nu paraseste insa Antena 1, ci va reveni pe sticla luna aceasta cu un nou format de emisiune.

Este vorba de un late-night show denumit “XTRA Night Show”, pe care il va prezenta nu singur, ci alaturi de o vedeta descoperita de postul concurent, Pro TV. Este vorba de Anisia Gafton, actrita de stand-up comedy din Moldova care s-a facut remarcata in cadrul concursului “Romanii au talent”.

Anisia a aparut, dupa incheierea show-ului de talente, de mai multe ori la Pro TV, vehiculandu-se la acea data ca va primi pe mana un format difuzat de acel post de televiziune. Numai ca, surpriza, postul concurent, Antena 1, a ofertat-o rapid, la propunerea de a aparea pe sticla permanent alaturi de Dan Capatos a incantat-o, Anisia urmand sa aiba astfel propria emisiune incepand cu aceasta luna.

Brancu face late night show cu Bahmuteanu si Rocsana Marcu

brancu-bahmuteanumarcu

Incepand cu aceasta luna, la Antena Stars va fi difuzat un nou late-night show, o emisiune prezentata de Cristi Brancu, alaturi de Adriana Bahmuteanu si Rocsana Marcu. Aceasta din urma a parasit matinalul Antena Stars, acolo fiind inlocuita de Natalia Mateut.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*