ADPM Beauty

Cristi Pascu: De Craciun, evitati cocurile si tapatul excesiv. Se poarta coafurile naturale si lejere!

Scris de Emanuel Baran

Hairstylistul Cristi Pascu recomanda ca, de Craciun, doamnele si domnisoarele sa adopte coafuri naturale si lejere, nicidecum cocurile si tapatul excesiv, ce transforma look-ul antr-unul invechit si scortos.

cristi-pascu-hairstylist-17

Specialistul explica in ce mod se poate aranja coafura pentru un aspect ingrijit, conform tendintelor momentului dar si tipului de eveniment la care se ia parte.

“Doamnele simt intens febra pregatirilor pentru sarbatorile de iarna, astfel ca programarile la saloanele de coafura s-au facut deja de multa vreme. Ca si directie stilistica, recomand ca, mai ales in seara de Craciun, sa se evite coafurile elaborate, cocurile exagerate, tapatul excesiv si accesoriile metalice”, declara Cristi Pascu.

coafuri-craciun

Pentru seara de Craciun, Cristi Pascu recomanda o coafura simpla, lejera, care sa fie complementara tinutei purtate.

“Look-ul natural, lejer si curat este in trend anul acesta. Se poarta parul usor coafat, lasat liber sau prins cu o agrafa sau un ac de par discret. Se poarta buclele usor retro, mai ales la petrecerile de Craciun”, spune Cristi Pascu.

Pentru seara de Craciun, hairstylistul recomanda si impletiturile, insa intr-o forma mai simpla.

“Doamnele pot opta sa-si impleteasca parul, fie pe lateral, fie la spate, prilej cu care pot folosi ace de par sau agrafe simple si pretioase. Nu recomand impletiturile exagerate, de inspiratie ruseasca”, mai spune Cristi Pascu.

coafuri-craciun-2

Despre autor

Emanuel Baran

Scrie un comentariu

*