ADPM Coffee Break ADPM Cool

Cele mai tari aplicatii de mobil in 2016

Scris de Alexandru Manea

Industria aplicatiilor de mobil, fie ele de iOS sau Android, s-a extins semnificativ si anul acesta. Iata o selectie cu cele mai tari aplicatii de mobil in 2016, judecand si dupa gradul lor de aplicabilitate in business si in viata de zi cu zi.

In 2016 multe din cele mai vandute aplicatii de mobil vin sa faciliteze comunicarea de business ori sa imbunatateasca stilul de viata de zi cu zi al tuturor. Pe langa topul celor mai vandute, iata un clasament cu cele mai interesante aplicatii de mobil in 2016, judecand si dupa gradul lor de aplicabilitate in business si in viata de zi cu zi.

signal

Signal (iPhone si Android)
Este o aplicatie ce iti permite sa comunici cu anumite persoane din lista ta de contacte fara sa iti fie teama ca mesajele vor fi descoperite de altcineva. Textele sunt criptate si nu pot fo deslusite de nimeni decat de cele doua persoane care comunica. Important este ca persoana cu care vorbesti sa se afle in lista ta de contacte, iar ea sa te aiba in lista ei de contacte, salvate pe telefon.

prisma

Prisma (iPhone si Android)
Aplicatia transforma orice fotografie (selfie sau nu) intr-o opera de arta. Sunt filtre care, spre exemplu, transforma o fotografie banala intr-un tablou pictat sau intr-un desen elaborat.

nyt-cooking

NYT Cooking (iPhone)
Este aplicatia ce contine retele delicioase ce pot fi puse in practica de oricine acasa. Include fotografii de calitate si posibilitatea sa salvezi retetele dorite in telefon pentru a le pune in practica mai tarziu.

deed

DEED (iPhone)
Este o aplicatie ce iti sugereaza fel si fel de variante de cum sa te implici in actiuni caritabile sau sociale ca voluntar.

meditation

Meditation Studio (iPhone)
O colectie de metode de meditatie explicate pas cu pas si cu posibilitatea de a fi personalizate in functie de scopul dorit.

tayasui

Tayasui Sketches (iPhone si Android)
Aplicatia care te ajuta sa scrii sau sa desenezi ca si cum ai avea o hartie si un creion in mana.

print

Print Studio (iPhone si Android)

Aplicatie ce te ajuta sa dai comanda de print direct de pe telefon si sa imprimi astfel fotografiile pe care le faci cu mobilul.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*