ADPM Health

Ceaiul detoxifiant pe care il bea Andreea Marin

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin are grija sa manance sanatos si sa bea zilnic ceaiuri ce au proprietati detoxifiante, pe care si le prepara singura. Iata ce contin acestea.

andreea-marin-ceai

Andreea Marin a fost laudata recent de admiratorii ei pentru faptul ca a slabit considerabil si ca are un ten frumos si luminos, fara sa fie nevoita sa il incarce cu mult machiaj.

Pe langa ingrijirea zilnica de baza cu produse cosmetice de calitate, vedeta are grija ca frumusetea si sanatatea sa vina in primul rand din interior.

Astfel, mananca sanatos, echilibrat si bea ceaiuri cu proprietati detoxifiante, pe care si le prepara singura seara, pentru a le consuma a doua zi.

andreea-marin-ceai-1

“Exista trei ceaiuri pe care ma bazez.Unul este destinat detoxifierii ficatului, unul detoxifierii intestinelor si celalalt este un ceai care face intregul corp sa se simta mai bine si impulsioneaza tranzitul intestinal. Combina cuisoarele, lamaia, marul, visinele, dar in proportii diferite, in combinatii diferite, scortisoara, ceaiul verde, sunt cam 80 la suta dintre ingrediente”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*