Stiri Interne

Ce nume a ales Andreea Banica pentru baietelul ei

Scris de Alexandru Manea

Andreea Banica s-a externat ieri dupa cateva zile petrecute in maternitate. Sotul si fetita lor au decorat casa pentru ca primirea sa fie cat mai speciala. Iata ce nume a ales artista si sotul ei pentru baietelul lor.

andreea-banica-externat

Andreea Banica a nascut saptamana trecuta cel de-al doilea copil al sau, un baietel, iar ieri s-a externat din maternitatea in care a stat in ultimele zile. Odata sosita acasa, artista a ramas placut impresionata de modul in care sotul ei si fiica lor, Sofia, au decorat locuinta pentru ca primirea sa fie cat mai speciala.

Andreea si Lucian Mitrea au ales doua nume pentru baietelul lor. Unul romanesc, de sfant, si unul cu rezonanta biblica. Mai exact, pe micut il vor boteza Andrei Noah.

andreea-banica-a-nascut

„Lucian a venit la spital in a 3-a zi de dupa nastere si mi-a spus cu sufletul deschis ca baietelul se va numi asa cum imi doresc eu. Poate ati citit deja in presa sau ati vazut declaratii in care spuneam ca imi doresc doua prenume, iar Lucian unul singur. Aveam deja primul prenume, ANDREI si am inceput sa punem pe hartie toate prenumele care ne placeau si se potriveau cu Andrei. I-am aratat ca cel mai potrivit este cel ales de mine- NOAH. Andrei este numele pe care si l-a dorit foarte mult Lucian, iar mie mi-a placut mult Noah. Asadar, baietelul nostru se va numi NOAH ANDREI MITREA BANICA!”, a scris artista pe blogul ei.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*