Stiri Interne

Ce isi doresc vedetele in 2017 – Partea 4

Scris de Alexandru Manea

La inceput de an multi dintre noi isi fac planuri pentru lunile ce vor urma, o lista cu dorinte, cu scopuri pe care isi doresc sa le atinga in perioada urmatoare. Iata ce isi doresc vedetele de la noi in 2017.

vedete-2017-4

Multi dintre noi isi intocmesc o lista cu dorinte pentru anul ce urmeaza. O lista cu planuri, scopuri pe care vor sa le indeplinim, o lista cu lucruri pe care isi doresc sa le schimbam la noi insine. Sa devenim mai buni, mai activi, sa avem parte de mai mult succes. Am discutat cu mai multe persoane publice din showbiz despre planurile pe care le au in 2017 si iata ce ne-au declarat.

Ellie-White-iubire-gelozie-cuplu-1

Ellie White: “Imi doresc insa anul 2017 sa fie si mai bogat din punct de vedere muzical, adica sa reusesc sa lansez si piesele pe care nu am reusit sa le lansez anul acesta, sa lucrez cu si mai multi producatori. Sper din tot sufletul sa imi finalizez studioul pana la sfarsitul anului si sa incep productiile muzicale cat mai repede. Sper ca blogul sa fie si mai citit si sa am si mai multe colaborari. Sper, anul viitor, sa putem vizita si mai multe tari si sa fim sanatosi.

Sper ca in 2017 sa am timp sa mai citesc si mai multe carti.  Sa fiu mai stapana pe mine, sper sa leg si mai multe prietenii cu oameni frumosi si sa reusesc sa ma educ pe mine sa fiu mai rabdatoare, mai iertatoare si mai inteleapta pentru copiii mei”.

carmen-bruma-3

Carmen Bruma

“Imi doresc ca Vladut sa se integreze usor in colectivitate si sa-i placa la gradinita.

Sa reusesc sa lansez o continuare a programului 3 S care s-a bucurat de un succes foarte mare si a facut un record de vanzari

Sa alerg un semimaraton sub 1h.50 min.

Sa plec in vacanta intr-o destinatie exotica.

Sa  reiau workshopurile 3 S”.

dana-savuica-lansare-parfum4

Dana Savuica

“Promovarea si dezvoltarea vlogului meu www.danasavuica.ro, ca o televiziune online de lifestyle cu recomandari, sfaturi, testare de produse si servicii de calitate.

Dezvoltarea evenimentelor de lifestyle cu public spectator in care promovez un stil de viata inteligent alaturi de parteneri interesati de mine ca formator de opinie

Calatoriile prin tara si in lume. Lucrez de acum la calatoria in America de Sud, Argentina si Brazilia, in luna martie apoi in mai, impreuna cu Catalin Botezatu cu care vom organiza o prezentare de moda la Sankt Petersburg.

Imi doresc sa fac lucuri pe care nu le-am incercat niciodata, de exemplu sa ma apuc de scrima, un sport care ma fascineaza di sa ma reapuc de balet si de pian.

Imi propun sa ma apuc de un mini proiect eco la mare, intr -o zona frumoasa unde am un petic de pamant aproape de malul marii Negre. Sunt in discutii cu dezvoltatori pentru acest proiect. Este visul meu si sper sa se intample in 2017!”.

 

 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*