Stiri externe

Ce fetite frumoase au Ryan Reynolds si Blake Lively! Actorii ni le-au prezentat in premiera!

Scris de Alexandru Manea

Ryan Reynolds a participat la ceremonia de dezvaluire a stelei sale de pe Aleea Celebritatilor din Los Angeles alaturi de sotia lui, Blake Lively, si de cele doua fetite ale lor. Iata cum arata micutele care au impresionat o lume intreaga prin gingasia lor!

ryan-reynolds-blake-lively-copii-1

Ce fetite frumoase au Ryan Reynolds si Blake Lively

Ryan Reynolds are in prezent propria stea pe Walk of Fame. Actorul a participat la ceremonia de dezvaluire a stelei sale de pe Aleea Celebritatilor din Los Angeles alaturi de sotia lui, Blake Lively, si de cele doua fetite ale lor. A fost pentru prima data cand cei doi actori apar in public, in mod oficial, alaturi de cele doua fetite, in special ca cea mica a venit pe lume abia in urma cu cateva luni.

ryan-reynolds-blake-lively-copii-3

ryan-reynolds-blake-lively-copii-2

James este prima fetita a cuplului si implineste azi doi ani. Este atat de energica incat nu a putut sta locului la ceremonia de pe Walk of Fame. A luat microfonul in mana si a inceput sa faca un adevarat show in fata invitatilor. Actorul a decis sa o boteze pe fetita James, dupa numele tatalui sau, care s-a stins in viata recent. Sotia lui a fost de acord cu aceasta decizie, in conditiile in care ea insasi are nume de baiat, Blake.

ryan-reynolds-blake-lively-copii-4

Fetita cea mica a cuplului a venit pe lume in luna septembrie a acestui an. Are in prezent trei luni, insa parintii ei nu au facut inca public numele ales.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*