Style Judgement

Ce costum a purtat Hillary Clinton la marea confruntare cu Donald Trump

Scris de Alexandru Manea

Hillary Clinton a purtat un costum alb in cadrul confruntarii decisive de aseara cu Donald Trump. Alegerea vestimentara a fost una extrem de potrivita pentru statutul si mesajul celei care isi doreste sa devina prima presedinta a Statelor Unite. Iata cine a creat costumul despre care vorbeste toata lumea.

Aseara a avut loc confruntarea decisiva intre Hillary Clinton si Donald Trump, cei care se lupta pentru a castiga Presedintia Statelor Unite ale Americii.

Confruntarea moderata de Chris Wallace de la Fox News a avut loc in Las Vegas. Discutiile celor doi au atins probleme importante ale tarii precum imigantii, viitorul economiei, al Curtii Supreme, regimul armelor.

Pentru aceasta ultima confruntare, Hillary Clinton a ales sa poarte un costum alb semnat de Ralph Lauren. Este cel de-al treilea costum de la aceasta casa de moda pe care sotia lui Bill Clinton alege sa il poarte in cadrul confruntarilor finale din prezenta campanie electorala.

hillary-clinton-costum

hillary-donald-trump-1

La prima confruntare, Hillary a purtat un costum rosu, iar la a doua unul albastru navy. In luna iulie, Hillary a mai purtat un costum alb, tot Ralph Lauren, la Conventia Democrata.

671024373PW00015_Hillary_Cl

hillary-clinton-costum-rosu-1

hillary-clinton-costum-navy

hillary-clinton-costum-iulie

alice-peneaca-styland-6

styland-18 styland-costum-rosu

Styland este brandul vestimentar preferat de vedete si femei de afaceri

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*