Recomandarea ADPM Style Radar

Cadouri pentru sarbatori Vera WANG de la Azay

Scris de Sorin Dutoiu

Daca iti doresti sa faci un cadou cu totul special, creat de un designer international, cu care sa impresionezi, o alternativa ideala ar fi sa alegi din oferta celor de la Azay. Mai exact, obiectele de design create de celebra Vera WANG. Iata unde le poti gasi.

cadouri-azay-vera-wang

Zeita Nuntilor Rafinate. Asa este astazi decretata peste tot in lume Vera WANG! Familiile Trump, Clinton, Beckham, Hudson, Gore sau Obama o invita la discutii private pentru a-i cere sfatul in organizarea celor mai spectaculoase nunti si a celor mai rafinate dineuri. Vera Wang si-a creat propriul stil, apreciat, sofisticat si unic: abordeaza designul prin prisma pasiunii pentru detaliu si a unei intelegeri particulare a idee de lux.

azay-2Vera Wang este apreciata pentru curajul cu care a introdus negrul in rochiile de mireasa, pentru panglicile si fundele sale super-dimensionate maiastru, mestesugite si perfect echilibrate in tinuta si pentru extraordinara versatilitate cu care pozitioneaza texturi diferite ce inspira gratie si feminitate fiecarei rochii de mireasa. Saraj Jessica Parker si Michelle Obama ii poarta creatiile la evenimente red carpet pentru ca rochiile Verei Wang estompeaza punctele slabe, evidentiaza calitatile trupului si umplu privitorii de admiratie neconditionata.

azay-3

Incepand cu 2002 Vera Wang si-a pus semnatura pe cele mai fine portelanuri englezesti – produse de istorica manufactura britanica WEDGWOOD – si pe o linie de cristaluri modelate manual care au ajuns cele mai vanate cadouri pentru nunta, iar din 2012 ele sunt incluse intr-o speciala LISTA DE CASATORIE oferita si in Romania de catre AZAY.

azay-4

Prin intermediul colecției Gifts, Vera Wang propune obiecte universale, cu semnificații practice: cutii de bijuterii, oglinzi de poseta, pusculite, rame foto simple sau triple, toate extrem de elegante, decorată cu simbolul celebrei fundițe Love Knots, cu trandafiri sau inimi. Toate aceste obiecte destinate cadourilor sunt argintate si din 2016 placate cu aur.

cadouri-azay-56

Produsele Vera Wang pentru aranjarea mesei sunt atemporale, imbina perfect traditia cu modernitatea si sunt aduse la rang de adevarate obiecte de arta. Inconjurati de astfel de piese momentul dedicat ritualului mesei, fie ca este vorba despre masa de Craciun sau de servirea cafelei sau a unei cine cu prietenii dragi, se transforma in timp de calitate petrecut de tine alaturi de oamenii dragi tie!

Descopera Universul AZAY in Bulevardul Unirii Nr. 2, vis-a-vis Palatul Parlamentului si celebreaza momentele frumoase ale vietii cu lucruri care spun povesti…

Despre autor

Sorin Dutoiu

Celebrity adviser & publicist, PR & events strategist www.ADPMPR.ro, smart acquisition influencer.
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu

*