Stiri Interne

Antonia, vedeta cu cel mai lung divort din Romania?

Scris de Alexandru Manea

Antonia are sanse sa devina vedeta cu cel mai lung divort din Romania. Artista nu a reusit sa se separe in acte de sotul ei, Vincenzo, nici dupa aproape trei ani, timp in care a adus pe lume doi copii cu Alex Velea. Mai patita decat ea a fost doar Ramona Badescu.

Antonia este pe cale sa devina vedeta cu cel mai lung divort din Romania. A depus actele sa se separe de Vincenzo Castellano in urma cu aproape trei ani, insa nici pana in prezent judecatorii din Italia nu au dezlegat casnicia. Procesele de acest tip din Italia sunt indelungate. Si Ramona Badescu a patit la fel in urma cu 15 ani cand s-a “chinuit” sa divorteze de un baron pret de patru ani.

Numai ca, in cazul ei, lucrurile nu erau atat de complicate, neavand copii sau o alta relatie cu un barbat cu care sa aduca pe lume copii.

Antonia implineste in curand trei ani de cand a depus actele de divort. In tot acest timp, fetita ei a stat in grija tatalui si a familiei acestuia din Italia, in timp ce artista si-a refacut viata alaturi de Alex Velea, cu care are deja doi copii.

Problema este ca acesti doi copii poarta numele de familie Castellano, si nu Velea. Asta pentru ca Antonia, mama lor, este inca maritata in acte cu italianul.

Artista nu mai vrea ca cei doi copii ai ei sa faca testul ADN si este decisa sa recunoasca in fata instantei ca sunt ai lui Alex Velea, spune Libertatea. Asta inseamna ca solista recunoaste ca avea o relatie extraconjugala cu artistul pe cand era casatorita cun Vincenzo Castellano.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*