Stiri Interne

Antonia a semnat primul contract pentru micutul Akim

Scris de Emanuel Baran

Antonia si Alex Velea au devenit din nou parinti. Inainte de a naste, Antonia s-a gandit la sanatatea si siguranta micutului Akim. Ea a semnat contractul pentru recoltarea de celule stem, alaturandu-se, astfel, familiei Biogenis.

„Sanatatea și siguranta copiilor nostri este cea mai importanta pentru noi, așa ca Alexandru si cu mine am ales cu incredere recoltarea de celule stem”, a declarat Antonia.
antonia-stem
Dupa ce specialistii i-au oferit informatii pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste celulele stem si recoltarea lor, Antonia a ales pachetul VIP ce consta in kitul cel mai complex de recoltare. Acesta cuprinde: prelucrarea celulelor stem ale copilului, extragerea celulelor stem in forma separata si concentrata, crioprezervare concentrat de celule stem in doua recipiente, prelucrare porțiune de cordon, prelucrare gelatina Wharton, izolare de celule mezenchimale, prelucrare si purificare ADN copil.
antonia-stem-2
Celulele stem sunt celule cu o extraordinara capacitate de a se transforma intr-o mare diversitate de celule diferentiate (celule nervoase, hepatice etc.) putand astfel sa reinnoiasca si sa refaca tesuturi afectate sau distruse. Când o celulă stem se divide, celulele rezultate pot fi tot celule stem sau pot fi un alt tip de celule, celule specializate (hepatice, nervoase, epiteliale, musculare etc.).
Pana acum, in grupul din care face parte Biogenis, au fost utilizate 564 de probe cu celule stem, compania participand si la tratarea cu celule stem mezenchimale a primului copil roman.

Despre autor

Emanuel Baran

1 comentariu

  • Ce costuri au tratamentele care ajuta celulele stem sa actioneze impotriva bolilor? De zeci de mii de euro. Ai bani sa le recoltezi si nu vei avea sa le folosesti
    Acum doi ani doar un sg copil a fost tratat cu ajutorul acestor celule. Un sg copil in 12 ani de cand e industria lor. Oare de ce niciun medic nu recomanda si nu isi preleveaza aceste celule pt proprii copii?

Scrie un comentariu

*