Evenimente

Andra va avea doua concerte la Sala Palatului

Scris de Alexandru Manea

Andra va avea anul viitor doua concerte la Sala Palatului. Artista a adaugat astfel inca un spectacol la cel deja anuntat, cererea publicului fiind impresionanta. Iata cand vor avea loc show-urile si ce declara artista.

andra

Andra va avea doua concerte la Sala Palatului

Andra munceste de zor in prezent la primul sau spectacol de la Sala Palatului. Este vorba de “Iubirea schimba tot”, eveniment ce va avea loc pe 25 februarie. Reactia publicului a fost deosebit de favorabila, astfel ca, la doar cateva saptamani de cand au fost puse in vanzare biletele, artista a decis sa mai programeze inca un concert. Cel de-al doilea spectacol va avea loc pe 24 februarie, chiar in Ziua de Dragobete.

andra-concert

„Doua zile la Sala Palatului, deja am emotii duble! Am decis imediat sa mai sustin concertul inca o zi cand am primit mesaje ca s-au vandut aproape toate biletele. Mi s-a parut ca nu am de ales: pentru fanii mei cant si daca multi nu pot ajunge pe 25, atunci ii invit pe 24! Va fi mai mult decat un concert, va fi o calatorie, o experienta pe care sper sa o imparta oamenii cu cineva drag”, a declarat Andra pentru Libertatea.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*