ADPM Business

Anda Adam si R.A.C.L.A. au lansat un nou brand vestimentar! Iata ce produse poti cumpara!

Scris de Alexandru Manea

Anda Adam si R.A.C.L.A. au lansat un nou brand vestimentar! Este vorba de RAWear, un brand ce include atat haine cool, cat si brichete si carcase pentru telefoane mobile.

anda-adam-racla-colectie

Anda Adam si R.A.C.L.A. au lansat recent o noua piesa, „Nu te-am uitat”, care se bucura de un mare succes, inca din momentul aparitiei.

anda-adam-racla

Colaborarea lor este o continuare a primul lor hit, „Nu ma uita”, lansat in 1999, si este deja difuzata de mai toate radiourile si televiziunile muzicale din Romania, iar videoclipul are deja aproape 1,5 milioane de vizualizari pe Youtube.

Odata cu noua piesa, Anda Adam si R.A.C.L.A. au lansat si un nou brand vestimentar. Etse vorba de RAWear, ce include haine, accesorii, brichete si carcase de telefoane mobile, cu mesaje cool.

Exclusiv! Cui ii dedica Anda Adam noua piesa „Nu te-am uitat”

Produsele sunt realizate de compania germana V.I.P. Pictures World, care a lansat deja colectii pentru alti artisti precum Andra, Raluka, Randi, Proconsul, Uddi, Paula Seling.

anda-adam-promotionale-4 anda-adam-promotionale-3 anda-adam-promotionale-2 anda-adam-promotionale-1

Chiar si pentru Anda Adam in aceasta primavara, cand numele artistei si a piesei sale „Seri de mai” apareau pe carcase de mobil, sepci si alte obiecte promotionale.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*