Stiri Interne

Anca Serea si Adi Sina, la schi in Austria alaturi de copiii lor – VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Anca Serea si Adi Sina se afla in vacanta in Austria, alaturi de copiii lor, unde se bucura atat de ceea ce ofera metropola Viena, cat si de sporturile de iarna de pe partiile din Alpi.

Dupa ce au petrecut Revelionul in Dubai, Anca Serea si Adi Sina se afla in aceasta perioada in Austria alaturi de copiii lor. Au stat atat in capitala tarii, Viena, bucurandu-se de toate atractiile turistice de acolo, cat si intr-o statiune montana din Alpi. Acolo au practicat sporturi de iarna, mergand la schi inclusiv alaturi de baiatul lor cel mic, Noah, in varsta de patru ani.

“Copiii sunt destul de mari acum, incat sa aprecieze frumusetea peisajelor, muzeele sau experientele culinare. In plus, sunt pasionati de sporturile de iarna, iar noua ne plac vacantele active in care imbinam momentele de relaxare cu cele de activitate: vizitam muzee, parcuri de distractie, magazine de muzica, orase noi, mergem pe partie. Noah este la primele lectii de schi si e o bucurie sa il vezi cum se straduieste sa se tina in bete. In plus, e si foarte haios! Dupa o astfel de vacanta de doua saptamani, ne incarcam bateriile pentru intregul an”, a declarat Adi Sina.

Brrrrrr! Freezing or not?! #apresski #holiday #wintertime #topoftyrol⛷

A photo posted by Anca Serea (@anca_sina_serea) on

Stubaier Gletscher ! #ski #wintertime #topoftyrol3200m

A photo posted by Anca Serea (@anca_sina_serea) onDespre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*