Stiri Interne

Amalia Enache se muta in America de Sud

Scris de Alexandru Manea

Amalia Enache pleaca in America de Sud, locul unde, in urma cu mai bine de un an, a ramas insarcinata. Iata ce are de gand sa faca vedeta Pro TV, care va sta in concediu maternal o buna perioada de timp.

amalia-enache-vacanta-america-de-sud

Amalia Enache a devenit mama pentru prima data in luna august a anului trecut. Vedeta Pro TV nu a divulgat nicio informatie despre cine este tatal copilului, nici macar nu l-a prezentat in fotografiile de la botez, evenimentul ce a avut loc de Craciun. Luna aceasta, Amalia va pleca in America de Sud, unde va petrece cateva luni bune.

”Plecam cateva luni in America de Sud sa fentam iarna lunga de la noi. La destinatie e toiul verii si ne asteapta si acolo oameni care vor sa o cunoasca”, a declarat ea.

amalia-enache-fetita-externare

Se banuie faptul ca acolo ar trai tatal copilului ei. Cert este ca vedeta Pro TV a ramas insarcinata in timpul vacantei petrecuta acolo, la sfarsitul lui 2015 si inceputul lui 2016.

amalia-enache-botez-alma

Amalia a devenit mama pentru prima data pe 10 august 2016, aducand pe lume o fetita, pe care a botezat-o Alma. Amalia are de gand sa stea in concediu maternal, astfel ca nu o vom vedea pe sticla, la pupitrul stirilor, prea curand.

amalia-enache-vacanta-12

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*